in

OVO JE JEDINI HOROSKOPSKI ZNAK KOJI SVAKU ŽABU PRETVORI U PRINCA

Alfa žena, ambiciozna, disciplinovana, organizovana, strpljiva, odgovorna, praktična, odlučna, neustrašiva, fokusirana na cilj i srećna tek kad do njega dođe – ona je sve to.

Kao tipična predstavnica grupe zemljanih znakova, stoji čvrsto na zemlji i nije sklona sanjarenjima već živi u stvarnosti i uzima od nje najviše što može.

Zbog svoje nepokolebljive ambicioznosti i poriva da stalno ide napred, često sve ostale ostavi iza sebe, a skrenuti je s puta koji je zacrtala nije lako.

Žena u znaku Jarca je nejerovatno jaka žena.

Znate li pred kim stojite? Budite sigurni da ćete uskoro i dobrovoljno kleknuti, kada budete shvatili o kakvoj se dami radi. Ono što bi svakom prosečnom muškarcu slomilo kičmu, ova dama će izneti tako nenametljivo i dostojanstveno, da ćete se, ako ste njen partner, zapitati jeste li je uopšte dostojni?

Ako zaključite da jeste partner za nju, budite sigurni da će vaša ljubav biti postojana i topla i kada sve ostale budu sagorele. Održavaće je plamen njene odgovornosti, dužnosti i posvećenja. S njom svaki dan neprimetno postajete sve bolji i bolji … dok jednog dana ne shvatite da ste od žabe krastače postali princ koji uživa poštovanje i autoritet svih oko sebe.

Ona je to znala dok ste još bili žaba, a koliko se dama usudi da zavole žapca? Njena mašta ne priznaje nerealne fantazije, jer ona uvek zna krajnji ishod stvari. Sve što traži od vas, kao partnera, je da pokažete karakter i istrajnost, a ona će vam rado dati primer, jer to poseduje bar dva puta više od vas. Kao majka je stroga, ali pravedna. Deca će joj jednog dana vladati sobom i svetom oko sebe.

Žena Jarac može da prebrodi sve životne probleme, a kakav god problem je zadesi, uspeće da ostane sabrana i mirna i odmah će krenuti da traži rešenje.

Može da se učini da je hladna i rezervisana, ali ispod te površine krije se žena s odličnim smislom za humor koja čezne za sigurnošću.

Deo svojih ambicija spremna je da žrtvuje samo zbog jednog – porodice.

Kad nije njen dan, može biti previše tvrdoglava, neraspoložena, stidljiva i pesimistična.

U prirodi joj nije da se zaljubi na prvi pogled niti da gubi vreme na besmisleni flert za koji zna da ne vodi nigde.

Ljubav je za nju ozbiljna stvar i ako joj se neko sviđa neće čekati da sudbina odradi svoje već će uvek biti svesna svojih sposobnosti, uzeće stvari u sopstvene ruke i pobrinuti se da dobije muškarca kojeg želi.

Partneru voli da ugađa i brine se za njega zbog čega se može činiti kao da je ona u vezi inferiorna, ali u stvari nikada neće izgubiti svoju urođenu nezavisnost, odnosno neće zavisiti od partnera. Sa svojim životnim saputnikom želi biti ravnopravna, a uz njega će stajati i biti mu potpora i u najtežim momentima. Traži nekoga ko će uspeh voleti isto koliko i ona pa je savršena veza za nju spoj ljubavi, sigurnosti i uspešnosti.

Strastvena je ljubavnica. Idealne partnere pronaći će u druga dva zemljana znaka, Biku ili Devici jer oni znaju da prodru do njenog srca i otkriju njegovu toplu i nežnu suštinu, kao i jednom vodenom znaku, Raku koji će u potpunosti zadovoljiti njene emotivne potrebe. Dobro se može slagati i sa Škorpijom.

EVO KAKO DA IZBACIŠ VIŠAK VODE IZ SEBE I RIJEŠIŠ SE KOLOGRAMA I CELULITA

CARICE – VLADARICE: 3 ALFA ŽENE U HOROSKOPU NA KOJE PADAJU BAŠ SVI MUŠKARCI