in ,

OVO SU ZABLUDE ZBOG KOJI SE VRAĆAMO BIVŠIM LJUBAVIMA

Ljubav je komplikovana i nije uvek jednostavno doneti odluku o raskidu, čak i ako nas veza nije činila srećnima. Sigurno imate bar jednu prijateljicu koja ima običaj da se uvek vrati svojim bivšem dečku nakon raskida.

Možda je ona samo romantična duša koja veruje u ljubav, a možda je i pod dejstvom jedne od najvećih zabluda kada su u pitanju bivši dragi momci.

Ta zabluda glasi: sigurno se promenio.

Zašto neke ljubavi zaboravljamo, a druge ne? I šta biste vi uradili da vam neko, kao meni, ponudi da vam s nekoliko poteza obriše sve vaše ljubavno smeće. I to zauvek.

Prema rezultatima brojnih istraživanja, upravo nas vera u promenu ponašanja i navika najčešće tera da bivšem damo još jednu šansu.

Naravno, u većini slučajeva do promene nikada nije ni došlo i usprkos tome što sve ukazuje na to, mi smo spremni da ubedimo sebe da se ona dogodila, čak i ako nemamo relevantan dokaz za tu pomisao.

Istraživači su ustanovili da se više od 50 odsto parova bar jednom pomiri nakon raskida. Najčešći su motivi za prekid veze emotivna distanciranost, gubitak poverenja, prevelike razlike u karakteru i naravno prevara. Bez obzira na jačinu motiva, čak 50 odsto ljudi ima različite osećaje o okončanju veze.

Uz uverenje da će se partner promeniti, drugi najčešći razlozi za povratak bivšem jesu strah od samoće i osećaj zavisnosti.

ONI KOČE I OMETAJU VELIKU LJUBAV: OVNOVI SE BOJE DA ĆE IZGUBITI SEBE, LAVOVI TRAŽE PUNU KONTROLU

TOP 10 NAJZGODNIJIH TURSKIH GLUMACA IKADA ZA KOJIMA LUDE SVE ŽENE