in

OVO SU 2 PRAVA LICA TVOG HOROSKOPSKOG ZNAKA: DOBRO I LOŠE

Vaga

Vaga je sljedeći vazdušni znak na našoj listi, ima smisla za održavanje mira u životu i tretiraju svakog koga sretnu sa poštovanjem i ljubaznošću. Vole pomagati drugima i biti velike humaniste. Baš kao simbol njihovog znaka (vaga) oni se trude da ostanu uravnoteženi i dopuštaju svojoj nježnoj prirodi da ih vodi.

Međutim, održavanje ravnoteže u svakom trenutku jednostavno nije praktično. Vaga je sklona izbjegavanju sukoba po svaku vijenu zbog svoje mirne prirode. To bi mogao biti veliki kvalitet u nekim situacijama, ali ponekad je sukob u životu neophodan, a Vaga mora naučiti kako se suprotstaviti drugima. Vaga takođe može biti neodlučna i rezervisana, što činidrugima teško da im se približe.

Škorpija

Škorpija, sljedeći vodeni znak na listi, ima brz i sarkastičan smisao za humor što ih čini neodoljivim onima koji razumiju kako njihov um djeluje. Oni su takođe duboko emotivni znakovi koji često skrivaju svoje osjećaje da ih ljudi ne bi iskoristili. Škorpije su strastvene, organizovane, snalažljive i nezavisne. Oni su lojalni i pouzdani ljudi, ako dođete na njihovu dobru stranu.

Međutim, ako upoznate lošu stranu Škorpije, vidjet ćete da su manipulativni i osvetoljubivi. Škorpijama se ne sviđa kada se osjećaju iznevjereno ili izazvano, tako da umjesto da izgube strpljenje i počnu da viču, jednostavno odšetaju i počnu s osvetom. Čuvajte se ako poznajete Škorpiju, jer može postati loše jednom kada ih iznevjerite.

Strijelac

Baš kao i svaki vatreni znak, Strijelac ima intezitet koji jednostavno privlači ljude ka njima kao plamen moljce. Oni su optimistični, avanturistički, zabavni i nadahnuti.

Međutim, Strijelac ima poteškoće da se usredotoči na zadatke, te će letjeti sa jedne stvari na drugu bez jasnog smjera. Oni takođe imaju eksplozivan temperament i lako se ljute. Bez jasnog cilja, oni imaju tendenciju da postanu nemirni i smoreni. Takođe, nemaju filter , posebo kad su uznemireni, tako da nikada ne znate na čemu ste sa njima.

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. APRIL 2018-TE: RAK ULAZI U VEZU, VODOLIJA USPOSTAVLJA KOMUNIKACIJU SA BIVŠIM, BLIZANCI NEMAJU VREMENA

ŠTA TVOJ ZNAK DOVODI DO SUZA: BLIZANCE KAD NE MOGU DOBITI ŠTO ŽELE, RIBE KAD SU IZMANIPULISANE