in

OVO SU 3 NAJINTELIGENTNIJA ZNAKA ZODIJAKA: JEDAN RASTURA, NIKO GA NE MOŽE PREVESLATI

Pročitajte jeste li na temelju svojih astro karakteristika među najinteligentnijim znakovima u horoskopu. Biti pametan nije samo stvar inteligencije. I izuzetno pametni ljudi su skloni trenucima gluposti, ali većinu vremena imaju tendenciju djelovati pametnije. Otkrijte spadate li među tri najinteligentnija horoskopska znaka…

@cicimici.com

Ovo su 3 najinteligentnija horoskopska znaka ! 💕 Taguj i podeli ako se slažeš 💕 #horoskop #horoscope #zodiac #zodijak #astro #astrologija #cicimici #ljubav

♬ Stories – Lux-Inspira

1. Blizanci


Još od malih nogu vole istraživati i ispitivati. Vrlo su radoznale prirode pa ih zanima puno stvari iz različitih područja, iako su najčešće naklonjeni umjetnosti. Vrlo su inteligentni pa otuda i proizlazi njihova duhovitost i dovitljivost.

Iz tog razloga uvijek su okruženi ljudima s kojima mogu voditi konstruktivne razgovore, a također traže inteligentnog partnera s kojom će moći pričati o svemu jer ih prazne priče ne ispunjavaju.

2. Škorpion


Nijedan znak horoskopa nije toliko pronicljiv i intuitivan kao Škorpion. Gotovo da nema stvari u koju njihov prodorni pogled i naglašeno šesto čulo ne bi mogli prodrijeti.

Oni uvijek teže da u svemu osjete dubinu, da zagrebu ispod površine i uvide pravi smisao. Njima ne pokušavajte manipulirati jer su oni ti koji to rade, a vrlo lako provale tuđe namjere.

3. Strijelac


“Vihorne” i radoznale prirode poput Blizanaca uvijek imaju potrebu da znaju više i djeluju često prilično neozbiljno. Međutim, oni su itekako pronicljivi i dobro znaju procijeniti situaciju. Vrlo su društveni i znaju kako s ljudima. Nije im problem da već na prvu loptu pridobiju simpatije kada se nađu u novom društvu, a također i da dobro procjene kakav je tko.

Među pripadnicima ovog znaka ima dosta znanstvenika, a matematika i uopće prirodne znanosti su im jača strana. Vole ulagati u sebe i svoj intelekt tijekom cijelog života.

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. JANUAR 2019-TE: KLONITE SE RASPRAVA, NE DOZVOLITE DA VAS DANAS ISPROVOVIRAJU

4 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI ĆE TE OSTAVITI ČIM SE POJAVI NEKO BOLJI