in

OVO SU NAJBOLJI HOROSKOPSKI ZNACI U KREVETU

Često se može čuti da je Škorpija horoskopski znak koji je najbolji u krevetu. Ipak, ni ona nije savršena. Nekome bi se možda više svidela Vodolija, koja voli eksperimentiranje, nekome direktni Ovan, a nekome napadna Devica.

Ovan

Ovaj vatreni znak poznat je po svojoj direktnosti. Ovan se neće bojati da vam pokaže svoje najzločestije maštarije. Jedini problem s Ovnovima je to što vole brzo da pređu na stvar, pa se nećete previše usrećiti ukoliko uživate u dugoj predigri. Kad je reč o preuzimanju vođstva, na Ovna uvek možete računati. Ipak, najčešće se sve odigra prebrzo.

Bik

Za razliku od Ovna, Bik voli da uživa u se*su. Romantični uvod u okviru večere ili vina uz sveće savršen je način zagravanja. Nakon što ste zagrejani, pripremite se na dugu predigru, jer on želi udovoljiti. Ako ste romantični, Bik je stvoren za vas.

Blizanci

Blizanci će upotrijebiti svu svoju inteligenciju i domišljatost da vas izvuku iz odeće. Čak i kad im to uspe, nastaviće da vam laskaju. S njima je se*s preko telefona savršen, jer, osim što uživaju u dugim razgovorima, imaju i bujnu maštu.

NIŠTA VAM NE IDE? PROVJERITE JESTE LI U PERIODU ‘7 I PO GODINA TUGE’

INDIJANSKI HOROSKOP: NEVEROVATNO PRECIZNO OTKRIVA NAJSITNIJE DELOVE TVOJE LIČNOSTI