in

OVO SU NAJPERVEZNIJI ZNACI HOROSKOPA: ŠKORPIJE SU MALA MACA ZA OVAJ ZNAK

Škorpija

OK, Škorpijama je seks bitan, veoma, ali što se tiče pomerenih igrica u spavaćoj sobi, tu se nalaze tačno tamo gde treba, na sredini. Dakle, ako ste Škorpija znate i sami. Seksa nikada dovoljno, dva puta, tri puta dnevno može…ali bez velikih maštanja i izvoljevanja. U krevetu ste dosta jednostavni i tačno znate gde su vam granice.

Ribe

Vi tačno znate kako da začinite seksi igrice. Vaš seksualni život je daleko od dosadnog, ali ni blizu uzbudljivog. Seksi veš je ono na šta najviše polažete pažnje, obožavate da se partner dooobro potrudi oko vas pa ga često držite na distanci. A kada se opustite u stanju ste da vodite ljubav satima. Ništa manje ne očekujete ni od partnera.

Vodolija

Vama je najvažnija sloboda, tako je I u seksu. Obožavate prirodan seks, ali ne volite da koristite zaštitu, što je vasa najveća mana. Kada je reč o perverznim mislima seks na javnom mestu je ono o čemu maštate, čak vam nije bitno ni da li okolo ima previše ljudi. Vaš partner vrlo dobro zna, da se iza lica dobrice krije osoba koja obožava da eksperimentiše.

4 ZNAKA KOJA TE MOŽDA NEĆE NIKADA ZAPROSITI

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. FEBRUAR 2019-TE: SVE JE U ZNAKU LJUBAVI, BUDITE NESEBIČNI U DAVANJU