in

PAZITE SE BAŠ NJIH: OVO SU 3 NAJLABILNIJA HOROSKOPSKA ZNAKA

Iznenadićete se!

Blizanci nisu oni koji će dugo ćutati i trpeti, već se kod njih vrlo brzo vidi da se “puše”. Mogu zapasti u stanje očaja ako shvate da su okruženi neinteligentnim, ograničenim i licemernim ljudima i tada im više ništa neće imati smisla, pa će naprosto poželeti da odustanu, zatvarajući se u sebe.

Od svih znakova Zodijaka, Blizanci su najviše skloni tzv. bipolarnom poremećaju, iliti stvaranju višestrukih ličnosti u svojoj glavi.

Rakovi mogu potpuno izgubiti kompas ako se osećaju nesigurno, bilo finansijski, poslovno ili ljubavno. Tada su skloni depresiji, povlačenju u sebe i preispitivanju, a mogu se istresati na druge. Najgori ishod bi mogao biti i samoubistvo.

Od svih znakova Zodijaka, najskloniji su tzv. graničnom poremećaju koji podrazumeva očajničke pokušaje da se izbegne napuštanje od drugih ljudi, ekstremne promene raspoloženja, nejasnu sliku o sebi, teškoće u kontrolisanju besa i prolazne paranoje.

Škorpije deluju veoma jako, ali su u suštini vrlo osetljivi i kod njih se svi problemi “guraju pod tepih”. Oni “gutaju i ćute”, što mnogi stručnjaci smatraju nezdravim.

Zbog toga oni pucaju mnogo više od onih koji kažu sve i odmah. Njihovo stanje oscilira od depresije do maničnog ponašanja zavisnosti poput prejedanja, alkoholisanja, drogi, seksa…

EVO ŠTA ZNAČI UKOLIKO SI ROĐENA IZMEĐU DVA HOROSKOPSKA ZNAKA

NEPTUN JE POSTAO RETROGRADAN I OKENUĆE VAM SVIJET NAGLAVAČKE