in ,

PAŽLJIVO IZABERI SRCE KOJE TI SE DOPADA I OTKRIJ KAKVA SI LJUBAVNICA

Ne razmišljajte ni sekund – samo odaberite srce koje vam je odmah privuklo pažnju, a mi ćemo vam na osnovu toga reći kakav ste ljubavnik.

Sada kada ste izabrali, evo šta odgovor otkriva:

PRVO SRCE – MIRNA LJUBAVNICA

Vi svuda unosite posebnu atmosferu i delujute umirujuće na ljude. U vezi su vam najvažniji poverenje i vernost. Teško ulazite u nove veze i nova poznanstva, ali kada se jednom predate, odani ste do koske.

DRUGO SRCE – TAJANSTVENA LJUBAVNICA

Imate neki teško opisiv šarm koji druge obara s nogu. Strastveni ste i širite oko sebe energiju koja privlači sve oko vas. Ipak, vrlo ste tajanstveni i malo ko zapravo zna vašu pravu prirodu, iako bi se zakleli da vas znaju kao svoj džep. Teško se u potpunosti razotkrivate jer se plašite da ćete biti povređeni.

TREĆE SRCE – BEZUSLOVNA LJUBAVNICA

Vi želite život iz najotrcanijih romantičnih filmova, i cveće, sveće, prigušena atmosfera, kliše muzika – sve to je redovna situacija kod vas. Ljubav dajete u ogromnim količinama i skoro pa bezuslovno – jedina stvar koju očekujete je da vam se uzvrati istom merom.

ČETVRTO SRCE – STRASTVENA LJUBAVNICA

Vama je se*s centar svega, i bez njega ne možete da zamislite ni dan. Vi ste ti koji redovno sa partnerom inicirate se*s i uglavnom ste dominantni.

 

KAKAV JE TVOJ: KINESKO ČITANJE DLANA OTKRIVA SVE O VAŠOJ SUDBINI

100% TAČNI KINESKI TEST LIČNOSTI: SLOVO KOJE PRVO VIDITE OTKRIVA VAŠU JAKU STRANU