in

POČELA JE SEZONA BLIZANACA: RETROGRADNA VENERA DONOSI VELIKU STRAST I NOVE KARMIČKE LJUBAVI

Nastupio je period Blizanaca, te “vječne djece” bez obzira na godine koje posjeduju.

Za njih je život jedna vječna igra i čini nam se da nikada ne odrastu bez obzira na godine baš zato i jesu mladoliki čak i u poznom dobu jer su veseli, razdragani, nasmijani i vole kontakte pa ćete i vi u ovom periodu željeti puno da se družite, da komunicirate, da telefonirate i šaljete SMS poruke.

Ovo je period kada vaša elokventnost i komunikacija mogu doći do punog izražaja i preko njih možete mnogo da postignete. I zato je ovo idealan period za pisce, pjesnike, izdavače i za sve one koji se bave oglašavanjem i žele da se njihova riječ “čuje”.

Takođe, povoljan je period za ljude čiji su poslovi vezani za putovanja i komunikaciju, za prevodioce, za trgovce i ljude koji rade u administraciji, za reportere, za medije, novinare i učitelje. Ovaj period ide u prilog učenicima i đacima, jer je povoljan za učenje i polaganje ispita jer je i Merkur takođe u Blizancima u konjunkciji sa Venerom.

Vašu pažnju privlačiće jako mnogo stvari, težićete svestranosti pa možete raditi po dvije stvari istovremeno ili 2 posla, bićete izrazito radoznali i mnoge stvari brzo vam mogu dosaditi. Lako ćete se prilagođavati drugima, ali ćete biti nestrpljivi i promjenjljivi. Ovo je period kada ćete mnogo čitati i proučavati, htjeti mnogo toga da saznate i da budete o svemu dobro informisani i na vrijeme. Češće nego inače izalazićete da se nađete sa prijateljima, pa može da padne i neki trač “u povjerenju”.

Sunce u Blizancima je u trigonu sa Saturnom u Vodoliji tako da će ionako površne Blizance Saturn uozbiljiti nametnuti im određene odgovornosti i obaveze i pa će postat ambiciozniji. Dobar je period za trgovinu.

Sunce u Blizancima je u kvadratu sa Marsom u Ribama a Merkur u Blizancima je u kvadratu sa Neptunom u Ribama pa još uvjek iako su određene mjere popustile pazite da vas ne uhvati virus jer ovi aspekti mogu dati i običnu prehladu i probleme sa disajnim organima. Venera je retrogradna pa lako na nekom putu možete upoznati nekoga ili sresti svoju karmičku ljubav a sve krene od obične priče i flerta.

Sada se najlakše zavodi riječima jer čujete upravo ono što želite da čujete (Venera u konjunkciji sa Merkurom). Lako možete da se zaljubite i zato dobro proanalizirajte tu osobu da ne bi slijedilo razočaranje. 3.6.2020.g. Retrogradna Venera biće u (kazimi) konjunkciji sa Suncem i u kvadratu sa Marsom i Neptunom i možete da doživite veliku strast, da se zaljubite i da doživite karmičku “ljubavnu priču” od koje možete da izgubite tlo pod nogama.

Ovoga neka se posebno čuvaju blizanci. Imaćete osječaj kao da tu osobu poznajete od prije, da vam je bliska na prvi pogled, da je posebna. Ipak, izbjegavajte oženjene osobe na kratkom putovanju jer možete doživjeti samo avanturu na putu i prazna obećanja.

 

Astrolog: Milena Marić

VELIKI LETNJI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA 2020: NOVI LJUDI ĆE POTPUNO TIHO UĆI U VAŠ LJUBAVNI ŽIVOT

3 NAJINTELIGENTNIJA HOROSKOPSKA ZNAKA