in

PODMLAĐIVANJE BEZ BOLA I OTOKA A NIJE SKUPO: NOVA TEHNIKA KOJU ĆETE OBOŽAVATI

Predstavljamo vam savremenu metodu za podmlađivanje koja je efikasna, bezbolna i povoljna, a rešava i celulit, ožiljke od akni, fleke od sunca.

U poslednje vreme sve je više preparata, aparata i tretmana za podmlađivanje, uklanjanje celulita, fleka od sunca, ožiljaka od akni, crvenila, proširenih kapilara. Zajedničko im je to da svi postaju jednostavniji, delotvorniji, povoljniji i prijatniji.

Baš takva je i mezoporacija, savremena i veoma efikasna metoda za negu lica i tela, poznata i kao mezoterapija bez igle.

Kako se izvodi

Primenjuje se vrlo jednostavno – duboko u kožu i potkožno tkivo ubacuju se preparati za negu ili lečenje pomoću aparata koji emituje električne impulse i vibracije. On zapravo stvara tzv. mezopore, koje su i do 400 puta veće od normalnih i na taj način omogućava da preparat prodre što dublje.

Zgodno je što se na ovaj način mogu uneti i veći molekuli kao što su hijaluronska kiselina, kolagen, vitamini. U isto vreme podstiče cirkulacija krvi i limfe, te se radi limfna drenaža i detoksikacija.

Koliko je efikasna

Kada preparat nanosimo na kožu klasičnim načinom, utrljavanjem, tek oko 10 odsto njegove aktivne supstance prodire u dublje slojeve kože. Mezoporacijom se pak to dejstvo povećava i do 99 odsto na dubini do jednog centimetra, odnosno do 65 odsto na dubini do šest centimetara.

Šta sve sređuje

Mezoporacijom se rade tretmani lica, glave i tela, i to podmlađivanje kože, duboka hidratacija, uklanjanje i smanjivanje bora, zatezanje kože, uklanjanje fleka, crvenila i proširenih kapilara… Uspešno se rešava problem ćelavosti, smanjuje se celulit, kao i obim tela, tretiraju se strije, a može se koristiti i za ublažavanje bolova kao fizikalna terapija.

Koje su prednosti

Mezoporacija je potpuno bezbolna, nakon tretmana nema podliva, modrica ni otoka na koži, te neme potrebe ni za anesteticima i nema rizika od infekcije niti od alergijskih reakcija. Dejstvo preparata ili leka je mnogo veće, pa samim tim i dugotrajnije. Zbog svega toga može se bezbedno više puta primenjivati, prema potrebi.

Mezoporacijiom se preparat uvodi duboko pod kožu, ali bez igle, i to košta između 20 i 50 evra.

ŽELITE DA OSVOJITE LAVA, STRELCA ILI OVNA: OVO JE PRAVI NAČIN

KONAČNO SVE ŠTO TREBA DA ZNATE O “DANU ZA VARANJE”