in ,

POGLEDAJTE SLIKU I OTKRIJTE BITNU ISTINU O VAMA

brain maze

Dobro pogledajte sliku, pa kažite šta vi mislite – koje dete je razbilo vazu? Odgovor će otkriti mnogo toga o vama! Možete li vi da rešite zagonetku?

Ako mislite da ste našli krivca, pogledajte i odgovore:

DETE A:

Ako ste izabrali ovo dete, vrlo ste oprezni i izuzetno fokusirani. Vama ne promiče ni najsitniji detalj, pa ste na poslovnom planu zbog toga izuzetno cenjeni. S druge strane, prijateljima i porodici ste zbog toga nekad i naporni.

DETE B:

Ako ste izabrali najstariju ćerku, vi ste vrlo osetljiva osoba koja ima neverovatnu sposobnost empatije. Sve kroz šta prolaze vaši bližnji kao da i sami prolazite, pa ste uglavnom prvi izbor za rame za plakanje svima u okolini.

DETE C:

Ako ste izabrali dečaka sa zagonetnim izrazom lica, vi ste rođeni vođa. Dobro znate kako da preuzmete uzde, a kada se na nešto odlučite, nema sile koja će vas pomeriti s puta koji ste sebi zacrtali.

DETE D:

Ako ste izabrali najmlađu ćerku, na vas svi mogu u svakom trenutku da se oslone. Vi ste stub svoje porodice, izuzetno ste pažljivi, organizovani i ništa ne zaboravljate. Bez vas bi svi bili mnogo izgubljeniji.

DA LI STE ŽRTVA PSIHIČKOG ZLOSTAVLJANJA

SAZNAJTE KOJA JE VEZA IZMEĐU VJEČNE LJUBAVI I PRAVILA 2-2-2