in ,

POLJA KA UUNUTRA ILI UNUTRA KA SPOLJA: NAČIN NA KOJI CRTAŠ SPIRALU OTKRIVA OVO O VAMA

Ljudi bi se mogli podeliti u dve grupe ako pogledamo način na koji crtaju spiralu. Neki je crtaju iznutra prema spolja, a drugi spolja prema unutra – upravo to otkriva njihovu ličnost

U koju grupu vi spadate?

Iznutra prema spolja

Vrlo ste brižni i uvek ste podrška ljudima kada im je potrebna uteha, da sa nekime razgovaraju, kada im je potrebno rame za plakanje. Ako nekome zatreba pomoć, vi ćete prvi uskočiti.

Čovek kojeg vi volite može se smatrati srećnim, jer vama su partner, porodica i pravi prijatelji na prvom mestu.

Posedujte snažnu volju i vrlo ste strastveni ljubavnik. Vama je saosećanje i ljubaznost jako važno – takvi ste sami pa očekujete to i od drugih.

Spolja prema unutra

Vi ste vrlo mudri i oduvek ste bili zreli za svoje doba – tako je od kada vas sećanje služi. Za vas su kvaliteti koje bi svaki čovek trebalo da ima – ljubaznost, marljivost i istrajnost.

U isto vreme svesni ste da ne treba zanemariti zabavu i opuštanje s porodicom i prijateljima. Skloni ste logičnom sagledavanju stvari, ali ipak često sledite svoje srce.

Vi izbegavate svađe s drugima i možete dugo da trpite, ali kada jednom nekoga precrtate – tako ostaje do kraja života – prenosi portal meowgag.com.

IZABERITE JEDAN LIST I SAZNAJTE KOJEM TIPU PRIPADATE

NAJKRAĆI PSIHOTEST: NEMOJ MNOGO DA SE MISLIŠ, ODLUČI I SAZNAJ KAKVA SI OSOBA