in

POMRAČINA SUNCA I MLAD MJESEC U JARCU 26. DECEMBRA: MIJENJANJE ŽIVOTA IZ TEMELJA

RAK

Kod vas se ova pomrčina Sunca događa u vašem sedmom polju partnerskih odnosa što vam može donijeti neke nove ugovore i pregovore ili neku iznenadnu sreću u postojećim odnosima.

Pojedini Rakovi, ako imaju problem u smislu da ih partner ne podržava dovoljno, sada se zapitajte koliko vi u njega ulažete.

Moguća je veća zarada novca u ovom periodu.

LAV

Kod vas se ova pomrčina Sunca događa u vašem šestom polju što vam donosi sreću u svakodnevnom životu i zdravlju. Mnogi Lavovi sada razrađuju plan za posao, kako će i što raditi.

Uz neke reorganizacije i postavke u poslu, možete postići puno više nego do sada. Šesto polje je generalno dobro za svaku vrstu analiziranja, što će vam sada biti naglašeno.

Lavovi koji nisu imali posao, u ovom periodu se zapošljavaju.

DJEVICA

Kod vas se ova pomrčina Sunca događa u vašem petom polju, što vam donosi uživanje i sreću u ljubavi, djeci, zabavi, poklonima. Odličan je period da se ispune vaše želje, a prije toga trebate otvoriti svoje srce i poželiti želje.

Mnoge Djevice bi se sada trebale zapitati žive li i rade li ono što ih istinski raduje i što vole. Pojedine mogu sa svojim partnerom planirati potomstvo.

Svakako – neočekivana sreća je uz vas.

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. DECEMBAR 2019: PRED BLISKOM OSOBOM PRIKRIVATE ISTINU OKO NEKIH DELIKATNIH SITUACIJA

DAN MLADOG MJESECA: OVAKO UNIŠTITE SVE ŠTO VAS KOČI I KRENITE U NOVI ŽIVOT