in

POSESIVNOST, LJUBOMORA, LUDILO: HOROSKOP OTKRIVA ZBOG ČEGA ĆE ZAISTA ON RASKINUTI SA TOBOM?

Rak

Zatvorenost. Ne možete biti sa nekim ko je rezervisan i skriva neke stvari od vas. Vi ste emocionalni i intuitivni i želite biti u mogućnosti razgovarati sa partnerom i pomoći mu ako prolazi kroz teška vremena i ne želite da skriva svoje tajne od vas. Neko ko vam se ne otvara neće biti u mogućnosti dati vam snažnu emocionalnu vezu koju želite.

Lav

Sramežljivost. Vi ste uvek u centru pažnje i iako ne možete biti sa nekim ko vam krade tu pažnju, ne možete ni biti sa nekim ko barem to neće pokušati. Vi ste samouvereni i želite partnera koji će vam neki način pružati izazov. Ako ste sa nekim ko je sramežljiv i rezervisan, osećaćete kao da nema uzbuđenja u vezi, vama je potrebna osoba koja ima smelosti.

Devica

Neambicioznost. Vama je bitna karijera i uspeh. Želite partnera koji je na istoj talasnoj dužini, koji shvata vaše ciljeve i snove, ali takođe ima i svoje vlastite. Ako ste sa osobom koja je pasivna ili neambiciozna, uvek ćete osećati kao da nešto veliko nedostaje u vašoj vezi i u vašim svakodnevnim razgovorima, jer to je uglavnom ono o čemu vi želite razgovarati.

10 RAZLOGA: KADA JEDNOM UPOZNAŠ OVNA NIKADA GA VIŠE NEĆEŠ PUSTITI IZ SVOG ŽIVOTA

MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2018-TE: OČEKUJU VAS VEEEELIKA IZNENAĐENJA