in ,

POSTOJE 3 VRSTE RASKIDA A EVO OD KOG SE NAJLAKŠE OPORAVITI

Svaki raskid je na neki način težak, ali neki na vas neće ostaviti dugotrajan trag. Žene će se složiti sa 3 vrste raskida, jer su od svakog muškarca očekivale različite stvari.

3. Zbogom čoveče mog života

Bili ste sigurni da je to to. Već ste sanjarili o sebi u venčanici, kućici u cveću i deci oko nje. On je bio sve ono što želite od frajera, totalni 3 u 1 (dečko s kim se mogli savršeno pričati, ćutati i imati se*s).

U totalnom ste šoku zbog raskida i već danima ne prestajete plakati. Vreme oporavka: Žao nam je što vas moramo dodatno šokirati ali vaša postljubavna agonija može se rastegnuti na nekoliko meseci.

2. Zbogom se*su mog života

Postoji se*s. Postoji dobar se*s. I postoji se*s sa njim. Višesatno nezaboravno iskustvo koje ste poslednjih meseci ponavljali svaki vikend. Bili su to maratoni vođenja ljubavi. Okej, budimo iskreni, maratoni dobrog se*sa. Znali ste da nije za vas čim ste se upoznati, suviše je ruralan i “neispoliran” tip za vaš ukus.

Ali u krevetu su se te njegove mane nekim čudom pretvarale u vrline. Vreme oporavka: Nedelju ili dve. Ali računajte na to da ćete još dugo imati “vlažne snove” s njim u glavnoj ulozi.

1. Zbogom provodu mog života

Ruku na srce, ni mentalno ni fizički nije bas vaš previše palio. Ali taj je frajer znao kako se devojka tretira i svaki je izlazak s njim bio praznik za oko, uvo i nepce! Nema dobrog restorana u gradu koji niste obišli, super koncerta na kom niste bili ni festivala koji niste posetili.

Za njim više žalite kao za dobrim i zabavnim drugom nego za partnerom.Vreme oporavka: Dok ne naleti drugi “partijaner”. To može biti već sutra, a možda i potraje.

DANAS SAM ODLUČILA DA ĆU TE PRESTATI ČEKATI I NIJE MI ŽAO!

LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA GODINE: RAKOVI OVO OBAVEZNO URADITE, DJEVICE SA OVIM OPREZNO