in

Prava istina o tome zašto su Lavovi rođene vođe i najplemenitiji od svih znakova zodijaka

Sede dva druga u jednom poznatom kafiću, piju pivo, razgovaraju i očijukaju s devojkama. Prvi drug zadivljeno, skoro bez daha, sluša i posmatra svog prijatelja, koji sija u centru pažnje, prepričavajući događaje u kojima je, naravno, on bio glavni akter.

Gestikulacija, govor, intonacija… sve je savršeno, kao da je u pitanju predstava. Pošto je dobio dovoljno pažnje, zadovoljan, još više počinje da glumata, začinjavajući priču bezazlenim lažima, da još više zablista u ulozi glavnog glumca, filma koji prepričava.

Kada ga je sagovornik prekinuo ne bi li ispričao svoju dogodovštinu, ovaj je pozvao konobara, insistirajući da on plati račun i u stilu holivudske zvezde napustio lokal. To je kralj grada, čovek rođen u znaku Lava.

Predstava života, večita gluma, maštarije koje neprestano kolaju u njihovim umovima, umišljanje i prejaka želja za dokazivanjem. Glavni glumac u sopstvenoj drami, čovek sa Suncem u Lavu.

Lavovi su ljudi koji veruju da je svet nastao ne bi li se oni rodili, gde su svi u njihovoj službi, gde se sve vrti oko njih, gde su oni centar svačije pažnje, uvek predmet interesovanja, pa čak i skandal majstori.

Svaki Lav svoju dušu hrani prejakim egom. Oni su uvek na sceni i tu ostaju po svaku cenu, pa čak i kada su duboko nesrećni u toj ulozi. Mnogi Lavovi će vam verovatno reći da sve ovo nije tačno, ali ne postoji nijedan pripadnik ovog znaka koji je skroman i koji bi se odrekao pažnje, glađenja po glavi ili aplauza.

Postoje oni glumci koji su u ulozi mirnog i povučenog Lava, ali, opet, samo ako je ta uloga glavna. Ovo je znak koji ne voli da boravi u prirodi, osim ako nije neki spektakl ili sportski događaj.

Oni iskonski traže svetlost u vidu miliona lampica kazina, reflektora na stadionu, zlatnih i mermernih površina i svega onoga što ih podseća na njihovu zvezdu, koja u vreme kada se oni rađaju najjače sija na nebu, Sunca.

Lavovi su strastveni, vreli, topli, dobrodušni, uvek spremni da pomognu, često tvrdoglavi, uporni samo ako se dokazuju, a jako nezgodni kad im se neko suprotstavi. Kada ih neko napada, Lavovi teže da ga postave na mesto koje zaslužuje, odnosno na ono mesto koje oni misle da zaslužuje, a koje je obično tri lestvice ispod njih.

Bolesno brane svoje stavove i želje, ne uzimajući nikad u obzir tuđe prohteve i stremljenja. Umeju da budu jako sebični i beskompromisni.

NEDELJNI HOROSKOP OD 19. DO 25. DECEMBRA 2022: Dobar razvoj ljubavnih događaja koji niste očekivali

Kao što riba ne može bez vode, tako ni oni ne mogu bez slobode: Horoskopski znakovi u ljubavnim avanturama