in ,

PRED SUDBINSKU POJAVU LJUBAVNE KARMIČKE VEZE IMAĆEŠ JEDAN OSJEĆAJ KOJEM TREBAŠ VEROVATI

Međutim, ima i onih koji smatraju da je to sudbina i da se tome ne treba opirati. Astrološki gledano, neodustajanjem i nesebičnim davanjem, pa čak i onda kada su svjesni da im je zajednička budućnost skoro nemoguća, partneri trebaju znati da im se na taj način čisti karma. Tako se duše oslobađaju dugova prenesenih iz prethodnog života.

Dokad traje karma između njih?

Uglavnom dok jedno drugom ne vrate dugove. Ukoliko na pravilan način, bez zamjeranja, bola i prebacivanja dođe do rastanka, onda je karmički dug između dvije osobe završen. Ako jedan drugom žele dobro, sreću i mogu u miru se u miru rastati, karma je odrađena. Na temelju horoskopa treba procijeniti koliko patnje i boli je naneseno u prethodnom životu. Neki karmički odnosi ne mogu se “odraditi” u jednom životu, već se nastavljaju kroz niz života i iskustava.

Dug je vraćen kada više nema loših emocija, mržnje i patnje. Kada se partneri mogu pogledati u oči bez loših misli, odnosno kada se sjećaju samo lijepih stvari koje su proživjeli. Zaključak je da se karmičke veze završavaju ili potpunim predavanjem, ili rastajanjem bez loših osjećaja. Ako se veza prekine, a i dalje se osjeća ljubav, strast, gorčina i bol, karmički dug nije vraćen, a osobe će se kad-tad ponovno sresti i nastavit svoju ljubavnu dramu.

Usporedba horoskopa

Pred pojavu karmičke veze osoba obično intenzivno želi da joj se dogodi jaka ljubav. Čak mnogi to i predosjete. Kada idete u susret karmičkoj ljubavi, ne treba se bojati, već prihvatiti ono što vam je univerzum namijenio. Zar uzbuđenje nije veće kada znate da se srećete sa prošlo-životnom ljubavi?

Takve stvari se nikad ne događaju slučajno. U toj situaciji ne treba se kalkulirati ili razmišljati. Duše se trebaju upustiti u to, pa ako treba i da odrade nešto, a svemir će se pobrinuti da se dogode one stvari koje su svakako predodređene. Štogod da se dogodi, oboje postaju bogatiji za novo iskustvo koje će oplemeniti njihove duše jer su uživale, doduše uz teškoće koje su prošle i oslobodile se negativne karme. Intezitet karmičkih veza je jači nego kad su u pitanju srodne duše ili duše parovi kod kojih sve ide mnogo lakše, bez ikakvih problema.

Međutim, u karmičkim vezama se duboko osjeća ljubav i patnja. Ona je prožeta strašću i tenzijom, pa mnogi zbog takvog odnosa imaju i zdravstvene probleme. Natalni horoskop ukazuje hoće li netko imati karmičke ljubavi. To često pokazuje retrogradna Venera ili Mars, Venera ili Mars na Južnom čvoru, Saturn u 5. (ljubav) ili 7. kući (brak), povezani vladari 5. (ljubav) i 12. kuće (dugovi, prošli život), Venera u 12. kući, loš aspekt Venere (ljubav) i Saturna (dug, karma), Venere (ljubav) i Plutona, Marsa i Saturna (strast, destrukcija), Venera u Jarcu, Škorpionu, Djevici, Ribama, dr. Kada hoćemo provjeriti je li jedna veza karmička, uspoređuju se horoskopi partnera, pa se tako vidi čitav njihov odnos, karma i sudbina.

Usporedni aspekti između čvorova jedne osobe sa Venerom, Marsom ili Saturnom druge, loši aspekti između Marsa i Saturna, Marsa i Marsa, Marsa i Venere, Saturna Mjeseca ili Venere, Venere i Plutona i dr. pokazatelji su karmičkih veza. Kroz svoju astrološku praksu vidio sam puno ovakvih primjera.

U kandžama ljubavi

Jedna djevojka je imala vrlo interesantne aspekte sa svojim partnerom. Njen Mjesec (emocija, duša) i Neptun (najuzvišenija ljubav) bili su u dobrom aspektu s njegovom Venerom (ljubav), i to jedan od najljepših aspekata za ljubav. Njezina Venera (ljubav) u Jarcu (sudbina, karma) u dobrom aspektu sa njegovim Plutonom (opsesija, strast) ukazuju na najsnažnije emocije i seksualnu privlačnost.

LAVIRINT TVOJE DUŠE: KAKO DA VIŠE NIKADA NE PATIŠ I BUDEŠ SREĆNA U LJUBAVI

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. JANUAR 2021: PAZITE SE, JER MERUR KREĆE RETROGRADNO OVE SUBOTE