in ,

PRED SUDBINSKU POJAVU LJUBAVNE KARMIČKE VEZE IMAĆEŠ JEDAN OSJEĆAJ KOJEM TREBAŠ VEROVATI

Stigao je kompletan GODIŠNJI HOROSKOP za 2022. godinu! Saznaj prva šta te čeka!

Ljubavni život je, u većini slučajeva, prožet mnogim problemima. Oni se najčešće javljaju zbog neslaganja. Međutim, često se događa da nije problem između partnera, već im okolnosti u kojima se sreću ne daju podršku da njihova veza nastavi da se razvija.

Takve situacije često dovode do očaja i donose puno brige, patnje i boli. Zbog čega se to događa? Kao da postoji neka nevidljiva sila koja stvara prepreke …

Možda svemir šalje znak da ta ljubav nema budućnost kojoj smo se nadali, ili jednostavno nije suđena?

Zašto su se dvije duše onda spojile?

Odgovor uglavnom nalazimo u prethodnom životu i vezama koje se često kroz te živote provlače. Pored karmičkih veza u koje ulazimo, postoji odnos duše parova, kao i srodnih duša. Sve te veze imaju različitu funkciju i ulogu. Kada shvatimo kom tipu veza pripada naša, razumjet zbog čega smo ušli u ljubavni odnos i što od njega možemo očekivati.

Konstantna nestabilnost

Najčešći odnosi u koje ulazimo su ljubavno-karmičke veze. Kada se dvije osobe koje ulaze u karmičku vezu vide prvi put, odmah imaju osjećaj kao da su se već nekada srele. Osjećaju bliskost i javlja se snažna privlačnost, a obično i strast.

Karmičke veze su teške i uvijek nose probleme. Iako se partneri jako vežu, sukobi i konflikti između njih postaju sve teži. Ni okolnosti im ne idu na ruku. Strasti i želje su jake, ali kao da svemir ne dozvoljava da ove duše u miru budu zajedno. One se vežu jedna za drugu, a strast i emocije su samo mamac na koji se ljubavnici trebaju “upecati”. A tada nastaje drama, jer počinje se razmotavati karmička priča, odnosno dugovi koje ove dvije duše međusobno imaju.

Zbog toga su ovakve veze pune problema. Ništa ne ide lako i stalno postoje prepreke da veza funkcionira normalno. Kako vrijeme prolazi i strasti se stišavaju, karma se polako počinje odmotavati. Ako su emocije prejake, strast može zadržati snagu, čak se povećati, ali su konflikti i sukobi neminovni. U nekim vezama dolazi i do fizičkog obračuna. Rat i strast su djelo planete Mars, pa se kod ovakvih ljubavnika u usporednom horoskopu sigurno nalaze snažni aspekti sa ovom planetom.

LAVIRINT TVOJE DUŠE: KAKO DA VIŠE NIKADA NE PATIŠ I BUDEŠ SREĆNA U LJUBAVI

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. JANUAR 2021: PAZITE SE, JER MERUR KREĆE RETROGRADNO OVE SUBOTE