in

Prepustite se energijama čarobnog RUŽIČASTOG PUNOG MESECA 6. aprila 2023. godine: Vreme je za transformaciju!

Rak (21. jun – 22. jul)

Dragi Rakovi, ovaj pun Mesec će vam doneti fokus na dom i porodicu. Možda ćete osećati potrebu da provedete više vremena kod kuće, da se posvetite svom domu i najbližima. Možete očekivati emotivne trenutke sa članovima porodice, a možda čak i obnoviti ili unaprediti svoj dom. Ovo je takođe dobar period za introspekciju i razmišljanje o vašim emocionalnim potrebama i bliskim odnosima. Neka vam porodica bude izvor podrške i topline u ovom periodu.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Dragi Lavovi, ovaj pun Mesec će vam doneti snažnu energiju i samopouzdanje. Bićete u centru pažnje, a vaša kreativnost će procvetati. Možda ćete se osećati inspirisano da pokažete svoje talente i veštine svetu, bilo kroz umetnost, nastupanje ili neki drugi način izražavanja. Takođe, očekujte mogućnost za romantiku i zabavu, pa se prepustite uživanju u društvenim događajima i flertovanju. Budite hrabri i pokažite svoju unikatnost!

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Dragi Device, ovaj pun Mesec će vam doneti fokus na komunikaciju i mentalnu aktivnost. Bićete vrlo racionalni i analitični, i možda ćete se naći u situacijama gde će vam biti potrebno jasno razmišljanje i precizna komunikacija. Ovo je takođe dobar period za učenje, istraživanje i sticanje novih znanja. Možda ćete imati priliku da iznesete svoje mišljenje na nekom sastanku ili javnom nastupu, pa se pripremite da briljirate svojom verbalnom veštinom.

HOROSKOP ZA PUN MESEC U VAGI OD 5. APRILA: Najviše utiče na ljubav i odnose, mnogi će konačno steći ovo

ZA 5 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA RUŽIČASTI MESEC DONOSI VELIKU SREĆU: Od 6. aprila neko će pronaći posebnu osobu, stiže lova