in

Prepustite se energijama čarobnog RUŽIČASTOG PUNOG MESECA 6. aprila 2023. godine: Vreme je za transformaciju!

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Dragi Jarčevi, ovaj pun Mesec će vam doneti fokus na vaše karijerne ciljeve i ambicije. Možda ćete se osećati motivisano da radite na postizanju svojih ciljeva, da uložite dodatni trud i energiju u svoju karijeru. Ovo je idealno vreme za napredovanje na poslu, traženje novih poslovnih prilika ili postizanje priznanja za svoj rad. Takođe, možete očekivati podršku od autoriteta ili mentora. Budite uporni i posvećeni svojim karijernim ciljevima i postizanje uspeha će biti na dohvat ruke.

Vodolija (20. januar – 18.februar)

dragi Vodolije, ovaj pun Mesec će vam doneti naglasak na vaše društvene veze i zajedničke projekte. Možda ćete se osećati inspirisano da radite sa drugima na ostvarenju zajedničkih ciljeva ili da se angažujete u humanitarnim ili društveno odgovornim aktivnostima. Ovo je idealno vreme za timski rad, saradnju i povezivanje sa ljudima koji imaju slične interese kao vi. Možda ćete takođe dobiti priliku za proširenje svog društvenog kruga ili upoznavanje novih ljudi koji će vam pružiti inspiraciju i podršku. Budite spremni da se angažujete u zajednici i delite svoje ideje i talente sa drugima.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Dragi Ribe, ovaj pun Mesec će vam doneti fokus na vaše duhovne prakse i unutarnji svet. Možda ćete osećati jaču vezu sa svojom dušom i intuicijom, te se inspirisati da se više posvetite meditaciji, molitvi, jogi ili drugim duhovnim aktivnostima. Ovo je idealno vreme za suočavanje sa svojim emotivnim ranama i traumama, te za rad na svojoj emocionalnoj i duševnoj ravnoteži. Možda ćete osećati i snažnu empatiju prema drugima i želju da pružite podršku onima koji su u potrebi. Budite pažljivi prema svom unutarnjem biću i posvetite vreme za negu svoje duše.

Uživajte u čarobnom punom Mesecu u znaku Device i prepustite se njegovim energijama koje će vam pružiti mogućnost za introspekciju, promene i rast na različitim nivoima. Bilo da se posvetite radu na sebi, održavanju zdravih odnosa, karijernom napretku ili duhovnom rastu, ovaj pun Mesec će vam pružiti jedinstvenu priliku za transformaciju i procvat. Neka vas vodi vaša intuicija i srce dok plovite kroz ove čarobne energije punog Meseca! Srećno! 😉 ️🌕✨🔮

HOROSKOP ZA PUN MESEC U VAGI OD 5. APRILA: Najviše utiče na ljubav i odnose, mnogi će konačno steći ovo

ZA 5 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA RUŽIČASTI MESEC DONOSI VELIKU SREĆU: Od 6. aprila neko će pronaći posebnu osobu, stiže lova