in

PREVIŠE SI ZAUZETA ZA LJUBAV: KOGA LAŽEŠ? SEBE ILI NJEGA?

Želite više romantike, ali nemate vremena za to? Napravite raspored za ljubav.

OVAN

Vaš hobi je strast. Do pre izvesnog vremena niste ni znali za te potencijale, a sad ste naprasno postali ekspert. Ostavite po strani nadmen stav, teretana može da pričeka, prepustite se čulima u večernjim satima.

BIK

Teško da će Bik pristati na “brze” sastanke. On voli da to traje celu noć ili da se posveti ceo vikend. Mogao bi da se odrekne ljubavi u potpunosti, ako nema vremena za detalje. Mogao bi da natera sebe da izrazi makar znak zahvalnosti svojoj simpatiji putem SMS-a.

BLIZANCI

Imate sposobnost da radite dve stvari u isto vreme. Recimo da obratite pažnju na nekoga čak i kad radite. Povedite i simpatiju u tu vremensku letelicu. Vi umete da organizujete makar dobar provod.

RAK

Ako vas obuzme previše strasti na radnom projektu ili se posvetite suviše kućnom ljubimcu, razmislite o tome da bi možda još neko voleo da dobije malo vašeg vremena, a i vas bi usrećio.

LAV

Radite li da biste živeli ili živite da biste radili? Pokušajte da provedete vreme sa nekim i bez poslovnog interesa. Nisu svi nesposobni da ne bi mogli malo i bez vas. Uživajte uz nekoga ko vam privlači pažnju jer konačno imate kome da se hvalite.

DEVICA

Možda ste orijenitisani na previše detalja koji mogu da utroše vaše slobodno vreme. Shvatite da to samo vi primećujete, ostavite te neočešljane resice na tepihu i trk na sastanak sa nekim ko vam pleni pažnju, jer se to retko dešava.

OVO JE 20 ŽIVOTNIH PRINCIPA KOJIH SE PRIDRŽAVA SVAKI STRIJELAC: SA NJIMA DOBIJETE ONO ŠTO VIDITE

3 ASTROLOŠKA PARA ĆE BREBRODITI SVE NEVOLJE NA KOJE NAIĐU