in

3 ALFA ŽENE HOROSKOPA KOJE MORAJU BITI GLAVNE U SVEMU

Kao što postoje alfa muškarci, tako postoje i alfa žene.

One su savršene majke, domaćice i uspešne poslovne žene. Ipak, pored svega toga one imaju ono nešto, što privlači muškarce magnetski, a to se ne može definisati rečima, to je neopipljivo.

3. Bik

Žena u znaku Bika je savršena domaćica. Pored toga što je spretna u kuhinji, ona ume da zadovolji partnera i pruži bezgraničnu ljubav. Njen dom odiše čistoćom, harmonijom i toplinom. Pored toga, ona ima sjajan talenat za biznis. A s obzirom na to da ima “fobiju” od siromaštva, ona je spretna i zna kako da zaradi novac. O njenim zanosnim oblinama nema potrebe pričati. Ovo je prava žena.

2. Vaga

Vaga je lepotica, najlepša je od svih znakova horoskopa. Kada je ugledate, ona zrači lepotom i koliko god da ste ljuti, oprostićete joj to. Ne može se pohvaliti nekim poznavanjem domaćinstva, ali njena lepota je dobar genetski materijal za faktor nasleđa. Lepih manira, Vaga pleni kao boginja koja je sišla među ljude. Ovim ženama su vrata svuda otvorena. To možda nije pravedno, ali može im se.

1. Lav

Kao i kod muškaraca, tako i kod žena, Lav je dominantna jedinka. Njena je pojava fascinantna, ona ume da nametne svoju volju i za sebe bira savršenstvo. To joj pripada, jer je i ona savršena. Kraljica stajlinga i dobrog ukusa, čak i kad nije savršena, pronaći će način da se predstavi kao takva i da joj poverujete.

DNEVNI HOROSKOP ZA 11. NOVEMBAR 2018-TE: VRIJEME JE DA NAPRAVITE KONKRETNO ČIŠĆENJE U SVOM ŽIVOTU, RIJEŠITE SE LOŠIH LJUDI, NAVIKA I PREDMETA

5 SJAJNIJIH RAZLOGA ZBOG KOJIH JE DOBRO DA IMATE ŠKORPIJU U ŽIVOTU