in ,

PROČITAJTE OVO AKO STE UMORNI OD SVEGA

Svi se umaramo, ne samo u fizičkom smislu i kao da ponekad ostanemo bez snaga. Imamo želju odustati od svega, predati se, okrenuti se od cijelog svijeta. Ali to svakako nije izlaz. Pročitajte ovaj tekst, koji će pomoći da na umor pogledate malo iz drugog kuta, piše uspesnazena.com. Duboko udahnite, čitajte i djelujte…

Svijet u kojem živimo vrlo iscrpljuje. Umorni ste, čak i od toga što živite u njemu. Umorili ste se jer previše volite, brinete, dajete se svijetu, koji često ništa ne pruža zauzvrat. Umorili ste se od neizvjesnosti. Od monotonije svakodnevnog života.

Nekada ste bili puni svijetlih nada, optimizam je nadmašivao cinizam, bili ste spremni davati iznova i iznova. Ali slomljeno srce, neispunjeno nekim obećanjem, neuspjeli planovi – sve vas je to, postupno, vraćalo s nebesa na zemlju. Svijet nije uvijek bio dobar prema vama i gubili ste više nego što ste dobivali, a sada više nemate nikakvu inspiraciju da to ponovo pokušavate…

Istina je da smo svi umorni. Svatko od nas. Nakon određenih godina, svi smo sve više vojska slomljenih srca i bolnih duša, koje očajno traže harmoniju.

Želimo više, ali previše smo umorni da tražimo. Ne sviđa nam se gdje se sada nalazimo, ali previše smo uplašeni počinjati nešto ispočetka. Trebali bi preuzeti rizik, ali bojimo se da se sve oko nas može jednostavno raspasti. Na kraju krajeva, nismo sigurni koliko puta ćemo moći početi sve iznova.

Umorni od igara koje igramo, laži koje pričamo, nesigurnosti koju pružamo jedni drugima… Mi ne želimo stavljati masku, ali i ostajati naivnim budalama – također nam se ne sviđa. Preostaje nam da igramo mrske uloge i pretvaramo se jer nismo sigurni u svoj izbor.

Znam koliko je teško nastavljati nešto raditi i pokušavati poduzimati nove i nove akcije kada su mentalne snage na izdisaju. A oni optimistični ideali, njegovani nekada, sada izgledaju beznadežni i glupi.

Ali evo što ja predlažem kad ste već toliko blizu predaji:

Napravite još jedan pokušaj, posljednjim atomom snage.

Mi puno više volimo život, više nego što možemo zamisliti i to je neosporna istina. U stanju smo da dajemo više ljubavi, više nade, više strasti, nego što dajemo sada. Želimo momentalne rezultate i predajemo se ako ne vidimo efekte. Osjećamo razočarenje zbog nedostatka povratne informacije i jednostavno odustajemo od svih pokušaja.

ZBOG OVIH STVARI VAŠ HOROSKOPSKI ZNAK NE TREBA NIKOME DA SE PRAVDA

PRIČA NJENOG MUŠKARCA: NE POČINJE PRAVI ŽIVOT KADA SE ČOVJEK NAĐE ŽENU, DOBIJE DJECU ILI ZAVRŠI FAKULTET