in

PRVI HOROSKOP ZA JANUAR 2020. GODINE: SA POČETKOM GODINE ZA SVE SLOBODNE MOGUĆE SU NOVE LJUBAVI

OVAN

Posao: Na poslovnom planu stvari će biti sjajne. Dobar kraj prethodne godine će se nastaviti i vaš posao će cvjetati. U takvim uvjetima je lako zadržati dobro raspoloženje. Dobro je poznato da je veljača/februar najgori mjesec za većinu poslova pa imajući to u vidu, nemojte puno uzlijetati tijekom siječnja/januara, pripremite se da veljača/februar prođe što je lakše i bolje moguće. Bilo bi dobro da razmislite o tome da prošite svoj posao i da steknete još suradnika.

Ljubav: Što se tiče ljubavi, situacija bi trebala biti stabilna za većinu Ovnova. Novogodišnja noć neće donijeti previše drastičnih promjena za većinu vas. Potrudite se da iskoristite praznike na najbolji mogući način i da ih provedete s osobama koje volite i koje vole vas.

Praznici brzo prođu i brzo se vraćamo u kolotečinu i zbrku, zato zastanite malo i posvetite se voljenim osobama i svom dragom partneru. Te osobe su uvijek tu za vas kada vam je to najpotrebnije pa imajte to u vidu uvijek.

Zdravlje: Trudite se malo više šetati i više vremena provodite vani, čak i kad su hladni dani. Vaš organizam će vam jako biti zahvalan zbog toga i unaprijedit ćete cjelokupno zdravlje i ojačati svoj imunitet. Ukoliko već niste, obavezno uvrstite neki čaj u svakodnevnu rutinu za bolje zdravlje i dug i sretan život.

BIK

Posao: Zašto se brinete i uzrujavate oko posla u tolikoj mjeri kada su stvari ipak sasvim u redu? Pokušajte manje brinuti i više vremena provodite razmišljajući kako možete svoje poslovanje unaprijediti i povećati svoju zaradu i produktivnost. To će vam mnogo više biti od koristi, a i osjećat ćete se bolje, motiviranije i sretnije. Što manje vremena provedete brinući o svom poslu, sve su vam veće šanse da budete sretni i zadovoljni sa onim što trenutno imate.

Ljubav: Na ljubavnom planu su moguće manje turbulencije pa tako slobodno Bikovi prvih dana siječnja/januara mogu upoznati zanimljivu osobu s kojom mogu započeti ozbiljnu avanturu ili vezu.

Zauzeti Bikovi ne bi trebali imati puno poteškoća da stvari očuvaju onakvim kakve jesu. Jedino je bitno da ne zaboravite pokazati ljubav prema svom partneru, jer svakome od nas treba malo pažnje, nježnosti i ljubavi.

Zdravlje: Iskoristite ove praznične zimske dane da udahnete svjež zrak, dobro se odmorite, napunite energijom i posložite stvari na svoje mjesto. Zdravlje tijela dolazi iz zdravlja uma i zdrave hrane koju unosimo. Zato je početak Nove godine i prvi mjesec u 2020. idealan trenutak da počnete sa zdravijim navikama.

BLIZANCI

Posao: Na poslovnom planu se sve polako vraća u normalu, nakon burnog prosinca/decembra i Novogodišnje noći. Sada do kraja siječnja/januara nastupa period malo slabije aktivnosti, sporijeg tempa i većeg odmora. Zato ovaj period iskoristite da ne razmišljate previše o poslu. Trudite se da odmorite mozak što je više moguće i ukoliko ste u mogućnosti negdje otputujte i posao ostavite po strani.

Ljubav: Siječanj/januar bi vam mogao donijeti pojačanu energiju i ljubav. Ne odbijajte te nove energije koje dolaze već ih prihvatite maksimalno i volite sve ljude oko sebe, a najviše svog partnera i svoju obitelj.

Iako možda nitko od njih nije savršen, svi su dobri baš takvi kakvi jesu i s razlogom su tu pored vas. Zato ih sve prihvatite s razumijevanjem i pokažite im ljubav. Zapanjit ćete se koliko vam oni tu istu ljubav mogu uzvratiti. Ipak, netko mora početi prvi.

Zdravlje: Kako vas preplavljuju nove pozitivne energije i visoke vibracije, tako će se većina vas osjećati i bolje što se zdravlja tiče. Niotkuda će se stvoriti svijest o tome da ne morate toliko jesti da biste ostali zdravi. Naprotiv, možete jesti jako malo hrane i postići savršeno zdravlje. Recite ne prazničnom prežderavanju i potrudite se da se hranite zdravo i da samo zdrave i čiste misli stavljate u svoj um.

NEDELJNI HOROSKOP OD 23. DO 29. DECEMBRA 2019: PRVI DIO NEDELJE DONIJEĆE PONEKU PRIVATNU FRUSTRACIJU ILI PREPREKU ZA LJUBAV

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. DECEMBAR 2019: PRIPAZITE DOBRO DANAS NA SVAKU IZGOVORENU REČ, KAKO VAŠU, TAKO I SAGOVORNIKOVU