in

PRVI HOROSKOP ZA JANUAR 2020. GODINE: SA POČETKOM GODINE ZA SVE SLOBODNE MOGUĆE SU NOVE LJUBAVI

RAK

Posao: Iako još uvijek traje faza kada nižete uspjehe na poslovnom planu, ne dozvolite da vam mali padovi poljuljaju samopouzdanje i pozitivnost. Sve stvari se poslože na kraju baš onako kako treba. Pred vama je sasvim korektan mjesec tako da što se posla tiče nemate previše razloga za brigu. Sve se odvija standardnim tokom kada je mjesec siječanj/januar u pitanju, stoga, budite bez brige i iskoristite ovaj mjesec za malo više odmora i opuštanja.

Ljubav: Sredinom siječnja/januara je velika šansa za sve slobodne Rakove da upoznaju ljubav svog života. Kada se smiri praznična euforija, tada je pravo vrijeme za novu ljubav.

Većina Rakova koji su u ozbiljnoj vezi ili braku konačno će tokom ovog mjeseca naći pravo ljubavno ispunjenje, mir i stabilnost u svom odnosu. Pored toga, trudite se da provedete dovoljno vremena i s ostalim članovima svoje obitelji i učinite da i njima praznici prođu u miru i ljubavi.

Zdravlje: Krajem siječnja/januara se posebno pričuvajte što se zdravlja tiče, jer su moguće bezazlenije prehlade. Ne dozvolite da svoj organizam zatrujete brzom hranom tijekom praznika već jedite umjereno i hranite se zdravije. Idealno je da početak nove godine bude početak i mnogo zdravijih navika. Pored zdravijih navika što se ishrane tiče, bilo bi dobro da vodite računa i što unosite u svoj um. Ugasite TV i slična čuda koja vam samo pune glavu crnim vijestima, tugom i nervozom. Odaberite neke lijepe i poučne knjige koje će vam podići razinu svijesti i izdići iznad sivila u kom se svijet trenutno nalazi.

LAV

Posao: Karijera vam je napredovala posljednjih mjeseci, ali poslije praznika očekuje se da radite malo jačim tempom nego inače. Tijekom prazničnih neradnih dana će se nagomilati dosta stvari koje ćete poslije morati odraditi od druge polovine siječnja/januara. Ipak, to vas ne treba brinuti jer ćete vi svakako sve to postići i odraditi na vrijeme kao što to uvijek i biva. Tako da – bez brige i samo se opustite.

Ljubav: Siječanj/januar će biti dosta aktivniji i življi nego mjesec prosinac/decembar. Dok ste se u prosincu/decembru pripremali za Novu godinu i praznike pa niste imali vremena za ljubav, siječanj/januar je sada pravi trenutak za to.

Svi slobodni Lavovi imaju odličnu priliku da već u prvim danima siječnja/januara upoznaju novu osobu s kojom mogu započeti jako lijepu vezu koja može kasnije kulminirati i brakom.

Zdravlje: Zdravstveno stanje bi se trebalo u velikoj mjeri popraviti tijekom ovog mjeseca pa bi neki problemi koje vučete iz 2019. mogli polako nestati. Da bi se to dogodilo, jako je bitno da ostajete pozitvnog duha i da ne dozvolite crnilu sadašnjice da vas obuzme i da postanete kivni na sve i na svakog. Svatko ima svoj put i svi ti koje smatrate da su loši, takvi su zato što imaju nisku svijest. Zato se potrudite da imate razumijevanja za sve i da ne dozvolite da to utječe loše na vašu psihu i zdravlje.

DJEVICA

Posao: Iako ste poznati po tome da na poslu više brinete da drugima udovoljite nego sebi, ovog mjeseca siječnja/januara bi se to konačno moglo malo promijeniti pa da pomislite i na sebe i da sebe stavite konačno na prvo mjesto, bar na kratko. Potrudite se da ovog mjeseca malo više odmorite, nakupite pozitivne energije i onda da krajem siječnja/januara i početkom veljače/februara krenete u nove radne pobjede bez puno stresa i nervoze.

Ljubav: Na ljubavnom planu nema nekih većih promjena za sve zauzete rođene u ovom horoskopskom znaku. Za slobodne Djevice moguće su nove ljubavi, ali tek krajem ovog mjeseca.

U prvoj polovini siječnja/januara odvojite dovoljno vremena za svoje voljene članove obitelji, a pravi partner će doći kada se najmanje budete nadali, a u isto vrijeme kada najviše budete spremni za to.

Zdravlje: Iako ste u 2019. godini imali dosta raznih zdravstvenih problema, situacija od Nove godine bi trebala postepeno da se popravlja pa bi tako neki od zdravstvenih problema trebali nestati. Bilo kako bilo, najbitnije je da održite zdrav razum i pozitivnu psihu jer je to najbitnije u današnje vrijeme kada je pritisak i stres prisutan svuda oko nas.

NEDELJNI HOROSKOP OD 23. DO 29. DECEMBRA 2019: PRVI DIO NEDELJE DONIJEĆE PONEKU PRIVATNU FRUSTRACIJU ILI PREPREKU ZA LJUBAV

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. DECEMBAR 2019: PRIPAZITE DOBRO DANAS NA SVAKU IZGOVORENU REČ, KAKO VAŠU, TAKO I SAGOVORNIKOVU