in

PRVI KRATKI MJESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR 2020: ONI KOJI JOŠ TRAŽE SRODNU DUŠU NEKA DOBRO POGLEDAJU NA LJUDE KOJE SREĆU PREKO POSLA

VAGA

Dobro ćete kormilariti većinu ovog mjeseca. Proširit ćete svoje horizonte, usavršiti stručna znanja, pokrenuti nove suradnje. Neki će putovati zbog posla. Osobni odnosi bit će pod kontrolom, više ćete se davati, nego primati, ali to nije ni važno. Bit će malih frustracija, ali vi ćete imati i snage za dvoje. Sve ćete izdržati.

ŠKORPION

Svako malo vi ćete biti osoba kojoj se mnogi udvaraju. Ponekad će vam toga biti i dosta. Ipak, bit će vam i drago, a ako ste sami, naći ćete društvo. Već vezani bit će zaista raspoloženi za ljubav i bit će im lijepo. Zbog spomenutog na poslu će vam biti zanimljivo, ali i naporno. Odvojite posao i privatnost koliko god možete.

STRIJELAC

Pokrenut će se nova poduzimanja, a vaš angažman će biti veći nego prije. Ovisno o vrsti posla, neki će raditi od jutra do sutra, dok će drugi ipak uspijevati glumiti da rade za dvoje. Istovremeno će u vašoj vezi zavladati blaga distanca jer vas ljubavne planete baš i ne podržavaju. Izdržite. Uz malo humora bit će dobro.

JARAC

Cijeli mjesec bit ćete vrlo aktivni. Povremeno ćete osjećati veliku snagu, a već idući trenutak iscrpljenost jer ćete rijetko odmarati. Baš te male stanke bile bi potrebne kako bi ostali punih baterija i djelovali učinkovito. Radit ćete bez predaha, novca ćete imati. Osobni odnosi bit će bolji u prvom dijelu mjeseca, no i u nastavku neće biti loše.

VODOLIJA

Vjerojatno ćete se malo udaljiti jedno od drugog. Drugi dio mjeseca donosi poboljšanje, ali ne i bajku u ljubavi, no i to je nešto. Sva ostala područja života ići će vam od ruke, pa ako radite, gledat ćete da što bolje iskoristite prilike pred sobom. U tome ćete biti uspješni. Neki će čak mijenjati kolegu koji je na bolovanju i raditi više.

RIBE

U prvom dijelu mjeseca obavljat ćete niz priprema za poslovne aktivnosti koje će se razviti u drugom dijelu mjeseca. Bit će tu niz zahtjeva, a kako ste vi dosljedni, tražit će vas na sve strane. Bit ćete na usluzi svima i u svakaom trenutku znat ćete što treba. Za ljubav je povoljnija druga polovina mjeseca.

NEDELJNI HOROSKOP OD 30. DECEMBRA 2019. DO 5. JANUARA 2020: LJUBAV ĆETE NALAZITI NA SVAKOM KORAKU I U SVAKOM DANU

2 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJA NIKAD NE LAŽU: ONO ŠTO VIDIŠ TO I DOBIJEŠ