in

PRVI MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2022: NALET LJUBAVNE ENERGIJE, NOVI POSAO I NOVA PRAVA LJUBAV

JARAC

Iako početak meseca počinje mirno, kao i svi prethodni dani, u drugoj nedelji će biti nekih burnih dešavanja na poslu gde će mnoge kolege da se bune zbog nekih promena na radnom mestu. Vi generalno nemate ništa protiv tih promena ali ćete solidarisati sa njima u znak podrške. Morate da nađete kompromis kako bi uskladili ciljeve i kako bi svi bili zadovoljni.

Planovi na ljubavnom polju neće ići kako ste zamišljali. Neko vam namerno minira pokušaje da uplovite u mirnu luku i to radi ne samo zato što je ljubomoran na vas, već zato što gaji emocije prema vama a to vi nikako ne primećujete.

Ako dobro gledate oko sebe možda ćete shvatiti ko vam to radi, i možda i vi gajite neke emocije prema toj osobi.

Finansijska situacija vam je jako loša i ne vidi se boljitak ni u ovom mesecu. Vratićete neke dugove i dugovanja od ranije ali ćete u međuvremenu napraviti nova. Vrtite se u krug i ne znate kako da se iskobeljate iz ove situacije. Možda je bolje rešenje da pozajmite novac od užih članova porodice, oni će vam pomoći bez pogovora i na njih se uvek možete osloniti.

VODOLIJA

Društveni ste i to može videti svako ko dođe u kontakt sa vama. Uvek imate neku temu za razgovor i uvek imate neku zanimljivu informaciju da podelite sa drugima. Ipak, to nekim ljudima smeta zato pazite dobro kome prilazite i sa kim započinjete razgovor. Iako mnoge ljude znate iz viđenja dugo vremena, neki paze strogo na svoju privatnost i zbog toga ćete staviti sebe u nezgodan položaj.

Čudno je to što neke osobe suprotnog pola nikada niste smatrali privlačnim a onda, nakon samo jednog pogleda, smatrate tu osobu jako privlačnom.

Bez obzira da li vam se ta osoba sviđala podsvesno ranije ili ne, ovog meseca možete očekivati da će vam se jedna osoba suprotnog pola svideti, iako vas je možda nekada ranije nervirala.

Osećate se spremnim za sve nove poduhvate koji su pred vama, odmorni ste i imate dovoljno snage da se izborite sa obavezama i sa sastancima koji vas čekaju ovog meseca. Vašem organizmu obezbeđujete dovoljno goriva koliko god to možete, a san je oduvek bio vaša važna stavka, trudite se da spavate barem osam sati preko noći, a ponekad odmorite i preko dana.

RIBE

Život je samo jedan i ako to ne shvatite ovog meseca, nećete nikad. Budućnost ide prema vama velikom brzinom a vi ne znate gde ćete i kuda ćete, morate da nađete neki svoj put i da ga se držite čvrsto, i ne smete da odustajete od svojih ciljeva čak i kada vam deluju daleko i nedostižno. Kada naiđete na neku prepreku uvek možete da računate na pomoć prijatelja i porodice koji su tu da vam pruže podršku i da vam daju savet.

Nemate dovoljno koncentracije prilikom razgovora sa voljenom osobom i to deluje jako nezrelo. Ako treba da zajednički da donesete odluku oko neke jako bitne stvari koja utiče na vaš zajednički život, potrudite se da to uradite, nemojte da gubite dragoceno vreme kako kasnije ne bi bilo problema.

Direktni ste kada je reč o vašim željama, tada se trudite koliko možete da ih ostvarite, ali isto takvi treba da bude kada je reč o nekim partnerovim ciljevima, morate mu biti podrška i oslonac.

Samouvereni ste i to se vidi i ogleda čak i na vaše zdravstveno stanje. Kada hodate ulicom vidi se da ste puni pozitivne energije a za to je zaslužan zdrav život i zdrava hrana. Iako sebi ponekad dopustite da se počastite nečim slatkim i nezdravim, to se ne vidi zato što je to samo u retkim prilikama. Ne želite da pokvarite dobro zdravlje i odličan fizički izgled zbog nečeg kaloričnog.

NEDELJNI HOROSKOP OD 22. DO 28. AVGUSTA 2022: Konačno će doći do poboljšanja u vezama

NEDELJNI HOROSKOP OD 29. AVGUSTA DO 4. SEPTEMBRA 2022: Ako je zapelo između vas i partnera, sada ćete se oboje otvoriti