in

PRVI VELIKI MJESEČNI HOROSKOP ZA JUL 2019: NOVA LJUBAV, NEKONTROLISANE EKSPLOZIJE I VELIKI PREOKRETI

Ovaj letnji mesec će biti dosta turbulentan jer se dešavaju dve eklipse. Prva eklipsa je odmah 2. Jula i Raku gde se dešavaju razni preokreti u porodicama, sa roditeljima u kući i emotivnim dešavanjima koja mogu biti pozitivna a i negativna.

Ovu eklipsu osećaju najviše Ovnovi, Vage, Jarac, Rak i Lav Jer se radi o Suncu koji je Vladar Lava. Mnoge promene su aktivne pa budite spremni na njih jer mogu biti i bolne promene. Merkur će biti retrogradan od 7. jula u Lavu sve do 19. jula i praviće kvadrat sa Uranom iz Bika što nam daje razne stresove i svađe pa se može ispoljiti u saobraćaju, avio letovima i drugim prevoznim srestvima, pa budite oprezni.

Ovaj aspekt donosi i moguć osećaj usamljenosti, izbegavanje svakodnevnog života uz maštu, lenjost, nejasne ideje ,nepokretljivost. Najviše pogađa Bikove, Lavove, Škorpije, Ovnove, Vage, i Jarčeve. Venera – planeta ljubavi je od 3. do 28. jula u Raka i donosi najviše mogućnosti za ljubav Ribama i Škorpijama, dok Bikovi mogu osećati harmoniju, baš kao Device i Jarčevi.

Mars ulazi u Lava 2. Jula i nosi sa sobom ogromnu energiju koju će najviše osetiti sami Lavovi, Bikovi Škorpije i Vodolije. On će biti u kvadratu sa Uranom veći deo meseca pa možemo očekivati nekontrolisane eksplozije, rasipanje energije, pogrešne reakcije, nesposobnost reagovanja, razne povrede koje pokazuje vaš lični horoskop.

Druga eklipsa se dešava u Jarcu 16. Jula što nam može doneti vraćanje na stare emotivne tokove, blokade emocija, konflikte sa šefovima, roditeljima i druge emocije koje su duboko u nama utkane. Saturm u retrogradnom kretanju će praviti konjukciju sa južnim mesečevim čvorom od 1. do 12. Jula pa pojedine osobe mogu očekivati ekstremno ograničavanje i krute lične navike, dok gledano sa pozitivne strane, mnoge osobe mogu postići uspeh baveći se stručnostima koje su neobjašnjive.

SADA SLEDI JULSKA, MESEČNA PROGNOZA ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK!

KOJI RUŽ ZA USNE PREFERIRAŠ: IZABERI SAMO JEDNE USNE I OTKRIJ KAKAV ŽIVOT ZAPRAVO ŽIVIŠ

HOROSKOP ŽENSKOG ZAVOĐENJA: KOJA ŽENA ĆE MUŠKARCA ZAVESTI SAMO JEDNIM POGLEDOM A KOJA UZALUD POKUŠAVA