in

PRVI MESEČNI HOROSKOP ZA JUN 2020: KAKO STE RADILI RANIJE, TAKO SADA MORATE SNOSITE SVE POSLEDICE

Vaga

Mesec pred vama je pun nekih obrta i ostvarenja željenih ciljeva, ali sve to najpre zavisi od vas i vaše spremnosti da radite i da se trudite, te da date maksimum i energije i znanja na sve ono što jeste posao koji volite da radite.

Morate da shvatite da se kolege trude za sebe i da se sa njima slažete koliko možete, umesto da vi gubite energiju na stalne rasprave sa njima, i na pokušaje da se vi istaknete i izdominirate, a samo kako biste se pokazali kao bolji i pametniji, umesto da radite kao deo tima.

Imate sreće da vas nadređeni od starta forsiraju kao izvanrednog radnika i daju vam baš i odlične prilike da se pokažete i dokažete, jer su za vas dobili odlične poreporuke od prethodnog vašeg poslodavca, i spremni su da trpe i neke vaše propuste, sve jer su svesni da je krajni rezultat uvek i izvanredan i odličan za napredak cele firme.

Počeli ste da živite sa voljenom osobom, pa ste se našli u situaciji da prepoznajete u partneru te neke osobine koje on ranije nije pokazivao, i kao da se opustio i sve rešio time što je planirao za vas zajednički život, i sam je već i osmislio budućnost za oboje.

Osećate se kao da ste zarobljeni i da se gušite u nekom odnosu koji vam ne odgovara zapravo, i ne želite ni da raskinete vezu koja je bila dosta kvalitetna i skladna, ali ni da trpite ono što vam ne odgovara, pa ćete da pokušate da sa voljenom osobom o svemu porazgovarate otvoreno.
Partner je počeo da pokazuje znake posesivnosti i ljubomore, i da vam prebacuje što se družite sa nekim starim prijateljima, i tako njemu posvećujete manje vremena, i to vas zaista nervira i vi ne želite ni po koju cenu da trpite neka uslovljavanja.

Škorpija

Potrebnovam je malo više volje i motivacije da sve obavljate kako ste do sada navikli, i nikako ne uspevate da obaveze prihvatite kao izazove, te i priliku da se pokažete i dokažete, te vas to zaista muči i opterećuje u poslednje vreme.

Imate realnu priliku da počnete da se upoznajete sa zanimljivim ljudima, pa i da češće izlazite sa prijateljima, te ne treba da se osamite i da stalno razmišljate o prošlosti, kao da ste pogrešili nešto previše, i da se bez potrebe kajete i sami sebe osuđujete za sve greške i propuste.

Potrebno je da se obratite stomatologu, jer imate neke probleme sa desnima i zubima, te je možda u pitanju paradontopatija, i ne smete da zanemarujete problem.
Pokušajte da ostavite cigarete jer su zaista po vas vrlo loše, i nanose vam preveliku štetu, a da pak vi toga zaista niste svesni.

Strelac

Zadovoljni ste najzad na poslu koji radite, i sve vam ide kako ste i očekivali, i ovaj mesec će za vas biti poosebno dobar, te ćete da dobijete i neke značajne bonuse i unapređenje pre nego odete na zasluženi odmor, da napunite baterije za nove poslovne izazove i postignuća.

Imate sreće da ste pronašli osobu koja je uvek uz vas i obasipa vas ljubavlju i pažnjom, pa baš ne treba da stalno nalazite neke razloge da počinjete čarke i svađe, jer te sitne trzavice mogu da se i pretvore u vrlo ozbiljan problem, te i da vam sasvim unište vezu koja je dobra i kvalitetna.

Opada vam kosa i možda je po sredi preveliki stres kao uzrok, ali je ipak potrebno da se obratite dermatologu i da utvrdite da se nije ipak desila neka infekcija temena glave, ili pak neko imunsko oboljenje kome je propratni simptom pomenuti problem.

Jarac

Niste zadovoljni ni poslom koji radite ni novcem koji zaradite, pa ste rešeni da napravite neke radikalne promene, ali tako već pričate mesecima unazad, i najzad se odlučite da sve bar ovog meseca i realizujete, te i da sebe ostvarite u poslu koji volite i koji je na kraju iz vaše struke.

Mislite na nekog bivšeg partnera i imate potrebu da mu se javite i da počnete nekako opet staru romansu, koja je prekinuta vašom krivicom, ali ćete da se sasvim razočarate kada shvatite da je ta osoba već i krenula dalje, i da vas je sasvim izbrisala iz svog života, jer ste je vrlo povredili i ne želi više za vas ni da čuje.

Imate probleme sa sluhom, i počeli ste da se brinete jer slabo čujete, i sve je možda nastalo zbog neke povrede ili upalnog procesa struktura unutrašnjeg i srednjeg uha, pa se hitno i javite lekaru.

Vodolija

Obavezama i problemima kao da nema kraja, i sve vas to veoma opterećuje i frustrira, pa ste vi skoni da reagujete nepromišljeno i da umesto da stvari nekako popravite, vi samo stvarate nove probleme, te i sebi otežavate i tako već lošu poziciju, jer nadređeni uviđaju da ste postali loši u onome što vam je osnovni posao, i razmišljaju da vam daju otkaz.

Ne treba da se pretvarate da ste ono što niste, kako biste osvojili osobu koja vam se dopada, a jer svako ima i vrline i mane koje su sastavni deo karaktera, pa ako neko nije spreman da vas zavoli i prihvati onakvim kakvi zaista i jeste, onda nije prava osoba za vas i ne treba da se trudite za takav vid odnosa.

Muči vas stalno problem sa probavom, i već je situacija postala i ozbiljna i hronična, pa ne znate šta da radite i kako da sve promenite, i najpre je važno da uradite neke preglede, te i da utvrdite u čemu je problem, pa da tek onda počnete da menjate stvari prema preporuci lekara, a ne na svoju ruku.

Ribe

Ostvarili ste neke odlične rezultate na poslu, i zaista ste očekivali ili novčani bonus ili određeno veće unapređenje, ali ste dobili samo pohvale nadređenih i sve je ostalo na tome.
Nezadovoljni ste kako se osobe za koje dajete i vreme i energiju, ophode prema vašem zaista i velikom radu i trudu, te sve češće razmišljate da nađete novi posao, što bi konkurencija zaista jedva dočekala, jer ako neko ne ume da vas ceni i poštuje, onda ni ne zaslužuuje da dajete svoj maksimum.

Niste srećni sa partnerom i ne znate u čemu je pravi provblem, ali se osoba koju volite od vas i distancirala, te i pokušava da neke stvari prećuti i to sve stvara tenziju u vašem odnosu.

Nikako ne uspevate da doprete do voljene osobe, te i da sa njom iskreno porazgovarate, pa vas to i tišti i nervira, jer se osećate kao da se samo vi borite za vašu vezu, za koju najzad i ne znate da li ima na kraju i šanse da opstane, i da ima tu neku svetlu budućnost kojoj ste se nadali.

Zdravlje vam je loše i za sve ste sami odgovorni, jer ste neke teghobe zanemarivali, i sada su vam upale postale hronične i teže, a imunitet je opao do te mere da su postale sve učestalije alergijske i autoimunske sistemske bolesti, koje su ili neizlečive ili zahtevaju težak i dug tretman, bez neke i jasne šanse da se stvari sasvim poprave i vrate na staro.

 

horoskopzasutra.com

NEKA POLUDI ZA TOBOM I LJUBI TLO PO KOJEM HODAŠ: OTMI MU SRCE ZAUVEK!

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. MAJ 2020: PAŽLJIVIJE ANALIZIRAJTE NOVE PORUKE KOJE DOBIJATE OD VOLJENE OSOBE