in

PUN PLAVI MESEC U BIKU 31. OKTOBRA 2020: BUDI SPREMNA NA VELIKA IZNENAĐENJA I OTKRIVANJE TAJNI

VAGA

drage Vage kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašem osmom polju koje je predodređeno za intimu ,novac koji nije vaš lično ,transformacije na duhovnom nivou. Sada vam je važno da dobijete od drugih podršku kako psihološku tako i materijalnu. Ako imate partnera može intimni odnos ako je dobar sa njim povratiti ogroman mir kod vas. Kako je naglašeno da se pitate šta je vaše a šta je partnerovo ipak vas partner može razuveriti da to nije najbitnije da je bitna ljubav,romantika i ideali. Izbegavajte sukobe sa partnerom. Potrebna vam je relaksacija i opuštanje.

ŠKORPION

dragi Škorpioni vama se ovaj pun Mesec dešava u vašem sedmom polju partnera u ljubavi i uopšte partnerskih odnosa. Ako nemate partnera sada vi osećate koliko vam nedostaje pa možete odlučiti da nešto poradite na svom ljubavnom putu. Mogući su neki poslovni dogovori i sklapanje ugovora koji vas mogu učiniti vrlo zadovoljnim. Potreba da se bude ambiciozno i poštovano od poslovnih partnera vama je vrlo bitno. Kako je Merkur retrogradan onda pazite na komunikaciju koja bi mogla pokvariti odnose. Uživajte u ljubavi i opustite se.

STRELAC

dragi Strelčevi kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašem šestom polju koje je zaduženo za posao i zdravlje. Mnogi Strelčevi bi trebali više pažnje posvetiti poslu i unaprediti ga. Pojedini mogu pronaći posao dok se neki mogu baviti svojim zdravljem i zdravom ishranom. Kako je Merkur retrogradan onda vi treba za zdravlje da pokrenete mentalni sklop a za posao da se usresredite i skoncentrišete. Pazite na komunikaciju da ne napravite prepreku.

JARAC

dragi Jarčevi kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašem petom polju koji je predodređen za ljubav,decu,zabavu, sport ,kreativnost ,romantika. Mnogi Jarčevi mogu osećati ljubav i romantiku sa željom da uživate i budete kreativni jer vam je dosta da ugađate okruženju i bliskim osobama. Pojedini Jarčevi mogu osećati ljubav dece ili partnera što će vas radovati. Neki jarčevi se mogu zaljubiti iznenada dok drugi uživaju u intimnim trenucima sa partnerom. Moguć je i neki iznenadni priliv novca.

VODOLIJA

 

drage Vodolije vama se ovaj pun Mesec dešava u vašem četvrtom polju koje je vezano za dom ,porodicu,porijeklo pa će to biti u fokusu . Sreću i uživanje možete pronaći u porodici. Pojedine Vodolije mogu i da zasnuju svoju sopstvenu zajednicu ili da uđu u vezu ,brak. Moguća su sva iznenađenja kada ste vi u pitanju jer se vama sve dešava odjednom pa i nestanu odjednom. Kako je Merkur retrogradan i u kvadratu sa Saturnom pazite šta pričate ,kome pričate i izbegavajte sve vrste rasprava.

RIBE

drage Ribe kod vas ovaj pun Mesec se dešava u vašem trećem polju što je predodređeno za komunikaciju,rodbinu,učenje ,pokret saobraćaj i još mnoge stvari. Sa ovim Mesecom mogu biti naglašene komunikacije ,veze pa trebate paziti na komunikaciju posebno što je Merkur retrogradan i pravi kvadrat sa Saturnom gde vam može dati i uvid da se dosta stvari nagomilalo za posao i da niste bili vredni. Odgovorite na poruke ,pozovite osobe sa kojima se davno niste čuli ,družite se sa okruženjem ,rodbinom ,komšilukom. Pazite na komunikaciju.

 

piše: Astrologinja Željka Knežević

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. OKTOBAR 2020: PRIHVATITE NOVU PRILIKU KOJA VAM SE NUDI POGOTOVO AKO STE USAMLJENI

DNEVNI HOROSKOP ZA 29. OKTOBAR 2020: VAŽNO JE DA UČINITE ONO ŠTO OSEĆATE JER ĆE VAM TO DONETI VELIKO OLAKŠANJE