in

PUT DO NJEGOVOG SRCA IDE PREKO PORUKA: POSLE OVAKVOG DOPISIVANJA SVAKI ĆE POŽELETI DA BUDE TVOJ

Put do muškog srca ide preko poruka: Ako želite da pojačate temperaturu i da mu ne izlazite iz glave ceo dan, pažljivo čitajte. Bilo da želite da eksperimentišete se*si porukama ili želite da unapredite igru, donosimo savete i trikove koji vam mogu pomoći da to uspešno ostvarite.

10.Počnite polako

Ovo je idealan način da započnete igru:

– Ne mogu da prestanem da mislim na tebe.

– Želim osetiti tvoje usne na mojima.

9. Zadirkujte ga

Ako želite da se on nečemu raduje unapred, potrudite se da stvorite malo misterije. On će maštati da bi ispunio sve praznine koje ste vi ostavili.

8. Naložite ga potpuno

Opišite mu situaciju koju želite da realizujete kada se vidite. Recite šta sve želite da vam uradi.

7. Stimulišete njegovo pamćenje

Recite mu koliko vam je bilo lepo poslednji put. Možda je u pitanju to kako vas je držao za kosu ili način na koji vas je oralno zadovoljio… Započnite rečenicu sa: “Sećaš li se kada si…”

6. Ostavite ga malo u neizvesnosti

Možete napisati: “Šta bi uradio kada bih te na vratima dočekala samo u ogrtaču ispod kojeg nemam ništa?”…nastavak na sledećoj stranici

5. Dajte mu povratne informacije

Sviđa vam se ono što vam partner govori? Recite mu to. On želi da zna da učestvujete u tome i da želite da budete u toj igri. Pozitivna reakcija može samo da ga ohrabri i samim tim pojača njegove želje.

4. Se*si fotke koje ne otkrivaju sve

Dovoljno je mu date naznaku šta se tu nalazi. To uzbuđenje može biti jednako onome kada to vidi uživo u punom sjaju. Nikada ne potcenjujte sugestivne fotke koje vrede više nego hiljadu reči. Fotka donjeg rublja koje planirate da obučete samo za njega sasvim je dovoljna.

3. Ne šaljite fotke koje uključuju vaše lice

Zapamtite, možete slati se*si fotografije koje ne uključuju bilo kakvu identifikaciju da ste to vi. Koliko god vam se sada činilo da te slike niko nikada neće videti, osigurajte se na vreme.

2. Nemojte slati tu vrstu poruka prerano

Ako ste tek upoznali nekoga, ne želite prerano da počnete s tim jer će se u vašem odnosu sve svesti samo na se*s. Zato usporite kada je reč o novoj vezi. Možete flertovati i tako začiniti odnos, ali ne preterujte.

1. Pripazite na situaciju u kojoj se on nalazi

Ako znate da je na poslovnom sastanku ili na porodičnom ručku, ipak se malo strpite dok to ne završi. Mogli biste da ga dovedete u neprijatnu situaciju. Niko ne želi da, na primer, njegova mama vidi vašu se*si fotku ili pročita poruku, zar ne?

MAGIČAN SASTOJAK KOJI PEGLA LICE, UKLANJA CRVENILO I TAMNE FLEKE

SIGURAN PUT DO SREĆNOG KRAJA: PAROVI KOJI IMAJU OVIH DEVET NAVIKA ZAUVEK UŽIVAJU U LJUBAVI