in

RAK ♋ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje

U svakom slučaju, njihova sposobnost oporavka dobra je i na kraju bi 2023. za većinu Rakova mogla predstavljati pravi preporod – iz brojnih točaka, ne samo medicinskih. Prvi pomalo uznemirujući događaji koji lome vašu utrnulost i otvaraju put prema osvješćivanju događaju se u siječnju 2023. godine, kada Jupiter i Uran čine napeti planetarni aspekt. Zatim, Saturn pravi kvadrate s Uranom između 6. veljače i 3. ožujka, 1. do 26. lipnja i 16. do 24. prosinca. Ovaj astrološki kontekst sugerira da bi moglo doći do problema u partnerstvu, naglih promjena u vašoj boljoj polovici ili poslovnim partnerima ili zapleta kad se radi o prihodima koji vas prisiljavaju da revidirate svoje planove za budućnost.

Još jedno područje u kojem možete očekivati promjene 2023. jest prijateljstvo ili veze s nekim društveno-profesionalnim skupinama koje bi mogle pokrenuti relativno napete periode i preokrete. Takva će vas veza vrlo vjerojatno motivirati na neke promjene u vašem životu ili bi vas iskustvo nekog prijatelja moglo duboko obilježiti i potaknuti na razmišljanje. Pomrčina Sunca iz lipnja 2023. može vas učiniti umornijima, ali s jasnom sviješću o činjenici da trebate ponovno otkriti sebe i revidirati svoja uvjerenja ili svoj duhovni smjer, u velikoj mjeri. Kao rezultat toga, trebate odvojiti vrijeme za meditaciju i iscjeljenje.

Unatoč brigama u drugim sferama života, stabilnost, trud i produktivnost, ali i odnosi s kolegama bit će stabilni. Neki će Rakovi imati priliku napredovati u drugoj polovici godine. Zatim razmotrite sve okolnosti prije donošenja konačne odluke. Također, imate dobru poslovnu suradnju s inozemstvom, a ima i onih koji će konačno otputovati na destinaciju koju su oduvijek željeli posjetiti.

Venera u retrogradnom kretanju početkom godine utjecat će na svačije financije općenito, budući da je to faza preispitivanja vrijednosti. No, Rakovi mogu računati na neka partnerstva u poslu, ili jednostavno na podršku obitelji, prijatelja ili voljene osobe. Profesionalne prilike mogu donijeti dobitke u financijama, kao što je promaknuće između svibnja i listopada te u prosincu.

Povoljni mjeseci za financije su veljača, srpanj i kolovoz. Za one koji traže posao, do svibnja će biti važno ulaganje u usavršavanje i stručno obrazovanje. S ulaskom Jupitera u Ovna, u svibnju ćete imati profesionalne prilike. Iskoristite fazu koja traje do listopada, a zatim ponovno u prosincu!

Za one od vas koji radite ili studirate, iskoristite prvo tromjesečje kako biste riješili nedovršene probleme u vezi s fakultetom. Također će biti povoljno za tečajeve i usavršavanje znanja jezika. Od svibnja može biti promaknuće ili priznanje. Studeni i prosinac su povoljni mjeseci za organiziranje zadataka, a u tom razdoblju mogu se pojaviti i nove prilike.

Očekuju vas iznenađujući preokreti već od samog početka godine. Bilo da ste sami ili zauzeti, netko iz vaše prošlosti vratit će se u vaš život tražeći da ponovno obratite pažnju na njega. Ljeto će biti prepuno kušnji, posebice ako ste emotivno nesigurni i opterećeni sumnjom u partnera i zajedničku budućnost. Materijalne okolnosti imat će velikog utjecaja na razvoj ljubavnog odnosa. Ako vam je brak u krizi, putovanje s partnerom moglo bi unijeti potrebnu bliskost i romantiku u vaš odnos. Samci će u travnju upoznati osobu kojoj će teško odoljeti.

Sklad i mir će zavladati vašim obiteljskim životom sljedeće godine. Položaj Jupitera i Saturna u četvrtoj kući dokaz je da ćete moći očekivati ​​veliku pomoć i od svoje majke. U drugoj polovici godine briga o djeci bit će znatno smanjena, a druženje s obiteljima s djecom bit će vam glavna preokupacija.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA, NA NAREDNOJ STRANI

BLIZANCI ♊ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje

LAV ♌ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje