in

RAK ♋ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje

Tranzit Jupitera u Ribama donijet će poticaj koji ste čekali. Prva četiri mjeseca pogodna su za promjene, bilo da je riječ o prelasku na drugu poziciju, novom poslu ili čak osamostaljenju. Nove okolnosti ispunit će vas zanosom, motivirajući vas da se pokažete u najboljem svjetlu. Poželjno je da budete fleksibilni i otvoreni za rad s novim tehnologijama ili metodama rada, posebice tijekom studenog i prosinca. Tijekom proljeća i ljeta čuvajte se konkurencije.

Veći dio godine bit će vam dobro, a dvije pomrčine u vašem 5. polju ljubavi i djece 16.5. i 25.10. donijet će neke vijesti. Dobra Venera će vas oplemeniti od 6.4. do 3.5, posebno od 19.7. do 12.8., te od 24.10 do 17.11. Uživat ćete u ljubavi i poštovanju koje ćete dobiti od svog partnera.

Rakovi koji nisu u vezi ili braku mogu očekivati ​​da će se to promijeniti u drugoj polovici godine. Društveni i romantični život tada će biti življi nego ikad, a vodit će ga neobuzdani strah. Čak i u svakodnevnom životu osjećat ćete se življe i budnije nego ikad.

Jupiter koji vlada vašim poljem zdravlja će u februaru praviti sekstil sa Uranom i činiće vas otpornim na stres, a uticaće i na jačanje vašeg imuniteta. Konjunkcija Jupitera sa Neptunom tokom aprila će vam doneti dobar osećaj za vaše zdravlje i preventivu. Od maja će Jupiter ući u znak Ovna i praktikovaćete svakodnevne fizičke vežbe. Bićete stabilnog zdravlja.

Vaša ishrana će zahtevati većim delom namirnice sa vlaknima koje utiču na bolju probavu. Od januara do aprila vam je potrebna kalorična hrana, a laka i dijetalna sredinom godine. Jedite uglavnom voće i povrće, sa manje mesa i izbegavajte brzu hranu. Prijaće vam jogurt, orasi, urme, proso, kupus, tikvice, kivi i grožđe. Pijte mineralnu vodu sa magnezijumom. Srećni brojevi: 2, 7, 15, 19, 24

BLIZANCI ♊ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje

LAV ♌ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje