in

RETROGRADNA I DIREKTNA VENERA U ŠKORPIJI I VAGI OD 9. 9. 2018. DO 6. 1. 2019: SAZNAJTE ŠTA OČEKUJE SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK U OVOM PERIODU

Direktan tranzit Venere kroz Škorpiju od 9. septembra do 4. oktobra 2018. godine pokreće uspavane, zaboravljene i najdublje strasti, emocije, ljubomoru, tajanstvenost.

Sada izranjaju sva ona “niska” uživanja. Ljubomora je naglašena, dok je strastveni život važan, nije ni lepota toliko važna, koliko je bitna magnetska privlačnost. Nikako ovo ne može biti mirna i tiha ljubav, već su to emocije podivljale reke koja juri i nosi sve ispred sebe, piše astrolog Željka Knežević.

Saturn iz Jarca ima lep aspekt pa će tlo pod nogama biti stabilno, mada ga može malo uzdrmati Uran iz Bika tek toliko da ne mislimo kako je ovo nestvarno ogledalo naše duše koju smo tražili u ljubavi, prijateljstvu, poslu itd. Sve zavisi kroz koje vam polje tranzitira Venera iz Škorpije.

Venera iz Škorpije voli tako da vas upija svim svojim bićem, ona se predaje do kraja i ako je povredite, onda nastaju sukobi, svađe, ljubomora. Kada nekoga zavoli, najpre kreće s iskopavanjem svih vaših najmračniji tajni i mana da bi onda krenula da pokreće vaše dobre i pozitivne osobine.

Nijedna Venera nije spremna da tako jako voli i mrzi kao Venera u Škorpiji.

Venera će biti u Vagi od 31. oktobra do 1. decembra i za to vreme u jednom periodu će biti u pozitivnom aspektu s Marsom iz Vodolije pa će mnogi imati harmonične odnose kako u ljubavi, tako i na drugim životnim poljima. Pojedine osobe mogu izgladiti neke nesporazume ili se posvađane strane mogu pomiriti.

Izražene su nove ideje, ciljevi, kreativni talenti itd. Mnoga nova poznanstva sada se mogu sklopiti i prepoznati kao u ogledalu.
Retrogradna i direktna Venera u Škorpiji i Vagi od 9. septembra 2018. do 6. januara 2019

Venera kreće direktnom putanjom 16. novembra s 25 stepena Vage i više se ne vraća nazad, već uplovljava ponovo u Škorpiju 2. decembra i ponovo očekujte velike strasti, ljubavi i mnoge škorpionske magnetične energije sve do 6. januara 2019. Ako je Venera nepovoljno aspektovana, onda daje osobu koja je fatalna i koristi svoj seksepil kako bi dominirala i stekla moć nad drugima u vezi, braku, poslovnom partnerstvu i u stanju je da pravi i emotivne ispade. Da je i najgori aspekt, ona ne gubi svoje dostojanstvo i ponos pa taman i u rupu upala.

Napuštena Venera u Škorpiji se oseća razočarano, ogorčeno, postaje ljubomorna s osećajem izneverenog poverenja.

OVAN

Vama će Venera tranzitirati kroz osmo polje što kod vas stvara dobitke od nasledstva ili borbu sa bračnim partnerom oko novca.

Vrlo je izražena želja za strastvenošću i emotivnost dok pojedini Ovnovi mogu biti ljubomorni, posesivni i senzualni.

Kada bude tranzitirala kroz Vagu i vaše polje partnera, može doneti srećne aspekte za brak, društvene povoljnosti i lepe manire. Svakako su naglašena lepa događanja s partnerom i lepa druženja.

Čuvati bubrege i genitalije.

BIK

Kod vas će Venera tranzitirati kroz šesto i sedmo polje. Naglasak je na poslu, svakodnevnom životu i partnerskim odnosima.

Pojedini Bikovi mogu sada upoznati svoju ljubav preko posla.

Sada je naglašeno i polje zdravlja, koje se može dovesti u red s redukcijom ishrane i pića.

Pojedini Bikovi mogu imati dosta dobar poslovni uspeh, neki pokreću sopstveni biznis.

Čuvajte urinarni trakt.

BLIZANCI

Vi imate naglasak na petom i šestom polju. Kada Venera bude tranzitirala kroz vaše peto polje, biće aktivno pitanje ljubavi, sporta, dece, zadovoljstva, romantike, vedrog pogleda na život, što znači da možete i upoznati slične osobe kao što ste vi.

Tranzit kroz šesto polje i Škorpiju može dati ljubavne veze preko posla ili da već radite sa svojim ljubavnim partnerom.

Čuvajte nadbubrežne žlezde i živce.

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. SEPTEMBAR 2018-TE: BIK ŽELI ALI NE MOŽE, RAK JOŠ U PROŠLOSTI, DJEVICA VOLI ŠKORPIJU

HOROSKOP OTKRIVA KAKAV MUŠKARAC JE NAJBOLJI ZA TEBE PREMA MESECU U KOJEM SI ROĐENA