in

RETROGRADNI JUPITER U JARCU OD 14. MAJA DO 13. SEPTEMBRA 2020: ŠANSA ZA NOVU LJUBAV, VEĆE PROFITE I POSLOVNE PROMENE

Iako se kreće retrogradno Jupiter nam može doneti otvaranje granica, puno putovanja, veće profite od očekivanih.

Svakako da će on sada u svom hodu unazad sagledati svoje greške i dati šansu da se isprave. Za vreme ovog kretanja završava se školovanje ,kontaktira se sa dalekim inostranstvom. Vraćaju se prave vrednosti sa ovim retro hodom.

Ne preporučuje se da posuđujete novac niti da podižete kredit i druge vrste zaduživanja jer na kraju možete biti u nemogućnosti da vratite novac ili da dobijete nazad svoj. Mnoge osobe će biti strpljive i istrajne da pokrenu svoj lični biznis i uštede ponešto jer je Jupiter u Jarcu dosta ambiciozan i štedljiv.

Pojedine osobe mogu dobiti posao u nekim privatnim firmama ili velikim organizacijama. Pojedine osobe mogu steći znanje i duboke spoznaje što im donosi novi pogled i filozofiju života.

OVAN

Ovnovi kod vas ovaj retro Jupiter tranzitira kroz vaše deseto polje karijere gde vam može doneti uspešnost bez obzira što je retro. Promene se mogu dešavati ako ste na položaju ili politici. Mnogi Ovnovi će pokrenuti neku novu filozofiju posla. Ako imate negativne aspekte u ličnom horoskopu onda možete biti mnogo arogantni i preterano dominantni. Prilike za napredovanje čine vas ambicioznim i ponosnim.

BIK

Bikovi kod vas je ovaj retrogradni Jupiter u vašem devetom polju što će vam davati dogmatičnost. Mnogi Bikovi mogu raditi na svojoj zainteresovanosti za religiju i filozofiju. Uključeni su kontakti sa inostranstvom ,odlasci u inostranstvo ili prosto to želite. Ako vam je potrebno nešto da učite ili polažete sada je u ovom periodu dosta naglašeno. Jupiter je u svojoj kući pa je dosta pozitivan ali ako je negativno aspektovan u ličnom horoskopu onda možete biti uobraženi i arogantni pa malo pripazite na to.

BLIZANCI

Blizanci kod vas je ovaj tranzit kroz vašu osmu kuću što je vezano za transformacije, finansijama koje nisu vaše lične već su od partnera . Sada će biti izražena oštroumnost i velika sposobnost i mogućnost da upravljate i raspolažete sa tuđim novcem. Moguće je da nakon dugog čekanja dođete do naslestva i novca koji nije vaša lična zarada. Ako je negativno aspektovan onda su moguća preterana trošenja , nepoštenje ili pogrešna procena.

RAK

Rakovi kod vas se ovaj retrogradni Jupiter kreće kroz vaše sedmo polje partnerskih odnosa ,javnosti i ugled. Sve što je vezano za ljubavnog partnera sada možete da učite jedno od drugog ,budete srećni. Moguće je da ste imali nekih nesporazuma ili se razvodite pa ipak odložite sada jer nije vreme za to možete se posle pokajati. Pojedini Rakovi mogu imati promene na poslu sa kolegama . Svakako da je optimizam dosta realan i razuman u Jarcu

LAV

Lavovi kod vas se ovaj tranzit Jupitera dešava u vašem šestom polju što je povezano sa poslom , svakodnevnim životom i zdravljem pa će tu da se i dešavaju promene i ponovne šanse. Možete imati sreće u poslu uz manju usporenost jer je Jupiter retrogradan. Svakodnevnica bi vam mogla biti laka,srećna i vedra. Pojedine osobe mogu imati problem sa težinom pa bi tu trebalo nešto promeniti u ishrani. Negativan daje odbojnost i aroganciju .

DEVICA

Device kod vas se ovaj Jupiter kreće kroz vaše peto polje koje je vezano za ljubav , decu, zabave, sport. Svakako ako niste u formi sada bi trebali da idete na neke fizičke aktivnosti. Zabava i vedrina je naglašena. Moguće su razne špekulacije i kreaktivne delatnosti. Pojedine Device mogu poželeti da se ostvare kao roditelji što je sada moguće ili da planirate. Ako je negativan u vašem horoskopu onda možete biti grandoman,suviše smeli,nemirni sa preteranim čulima. Raznovrsni interesi su naglašeni

NEDELJNI HOROSKOP OD 18. DO 24. MAJA 2020: LJUBAV ĆETE NALAZITI NA SVAKOM KORAKU I U SVAKOM DANU

OVO JE NAJBURNIJA ASTROLOŠKA NEDELJA U GODINI: RETROGRADNI SU SATURN, VENERA I JUPITER A MARS ULAZI U RIBE