in

RIALDA PRVI PUT O RAZVODU: POKAJALA SAM SE, PET GODINA NIJE MALO! ISTINA OD ČIJEG NOVCA GRADIM KARIJERU!

Rialda Karahasanović je bosanskohercegovačka pjevačica, glumica i dizajnerka. Rođena je 12. novembra 1992. godine u Sarajevu. Postala je poznata nakon učešća u najvećem muzičkom takmičenju u BIH, ‘ZMBT na Hayat TV-u.

Nakon toga snimila je četiri singla koji su veoma brzo dobili pozitivne reakcije publike u Bosni i Hercegovini i regionu. U oktobru 2017. godine snimila je pjesmu „Bezimeni“ sa srpskom pjevačicom Gocom Tržan. Za portal Ekskluziva, odgovorila je na mnoga škakljiva pitanja koja se tiču njenog privatnog života i ljubavnog statusa, kao i karijere.

1. Za samo mjesec dana hit pjesma “Bezimeni“ ima preko 4 miliona pregleda na YouTube, jesi li očekivala ovakav uspjeh s obzirom da je danas vrlo teško napraviti dobru pjesmu koja će biti hit?

– Ni u ludilu nisam očekivala, bez obzira što znam da je pjesma odlična, nikada ne možes biti siguran. Danas se sluša sve i svašta, i samim tim sve i svašta je “hit”, ukusi su različiti. Mnogo mi je drago što je “Bezimeni” “prihvaćen” od strane publike, što smo Goca i ja napravile super projekat, bili smo u trendu u top 5 u Bosni, Srbiji i Hrvatskoj, tako da više i nisam mogla očekivati.

2. Otkud saradnja sa Gocom Tržan?

– Gocu i mene u ovoj pjesmi je spojila Aleksandra Milutinović, koja je i sam autor “Bezimenog”. Ovu pjesmu je ona imala već duže vrijeme, koja se meni svidjela na prvu i onda u svom razmišljanju kako i šta da napravimo, samo je rekla da bi to super zvučalo u duetu sa Gocom. Ja sam naravno odljepila na tu ideju, a i mnogo mi je drago da je i Goca odmah pristala na ovu suradnju.

3. Kakva je Goca privatno, s obzirom da na prvi pogled djeluje kao “zenutnog“ karaktera, jeste li ostale u kontaktu?

– Ostale smo u kontaktu. Ja sam iskreno se malo i plašila našeg susreta jer djeluje kao “zeznuta“ ženska, ali na prvu smo kliknule. Mnogo mi je drago zbog toga jer je ona toliko dobar čovjek i toliko prijatna osoba da, osim toga što mi je privilegija da mogu da dijelim ekran i meldijsku liniju sa takvom jednom zvijezdom, samim tim i čast da je poznajem privatno.

4. Ovo je veliki korak u tvojoj karijeri, pjesma je regionalni hit, hoćeš li se bazirati u budućnosti na nove duete i s kim bi voljela snimiti sljedeći duet s obzirom da je i prethodni duet sa Becom Fantastik “Ludnica“ blizu tri miliona pregleda?

– Sad mislim da je vrijeme da uradim nešto sama poslije dva dueta. Pa onda, otom potom.

5. Tvoj otac je lider grupe Sarr e Roma Amir Karahasanović, mnoge fanove zanima gdje je sada Amir, je li okačio mikrofon o klin?

– Pa suštinski on ne može nikada potpuno da izaže iz svijeta muzike, to je u krvi. On se davno distancirao iz pjevačkog segmenta jer kako kaze,umorilo ga je.

6. Na tvoj veoma atraktivni izgled i prelijepu figuru nijedan muškarac neće ostati imun, a ono što zanima sve muškarce, da li si u vezi?

– Nemam muškarca u životu, niti mi treba.

7. Koja je tajna tvoj dobrog izgleda?

– Samo red, rad i disciplina. Redovan san, zdrava ishrana, treniram svaki dan, a nedjeljom pojedem kutiju porodičnog sladoleda.

8. Na ljeto si izdala kolekciju kupaćih kostima “LoLa by Rialda“, da li će biti neka zimska kolekcija od Rialde?

– Nažalost neće, ali proširenje kolekcije će se desiti na ljeto sljedeće godine.

9. Može li se od muzike živjeti i ako može kada to doseže onu tačku da neki pjevač postane zadovoljan kada se spoji ugodno s korisnim?

– Pa s obzirom da ja s novcem nikada nisam ni znala, kod mene je uvijek diskutabilno. Ali šalu na stranu, svakako da može, ali mora da se radi, neće samo.

Nastavak na narednoj strani…

5 KORAKA KOJI ĆE TEBE OSLOBODITI OD LJUBOMORE A NJEGA TOTALNO IZLUDETI

EVO KOJE OSOBINE SVI TRAŽE U PARTNERU SA KOJIM BI UŠLI U BRAK