in

RIBE: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA

RIBA I BLIZANCI

Ovo je retka i neharmonična kombinacija dva Sunčeva znaka Zodijaka, jedan vazdušni, a drugi vodeni. Jedan brz, inteligentan, praktičan, drugi haotičan i mističan. Oba znaka su promenljiva. Blizanac je uvek u potrazi za novim, pa mu ljudi, knjige i mesta brzo dosade. Kod Ribe su osećanja promenljiva, pa se čini da se ova dva znaka mogu sresti samo slučajno, a sjediniti ih može jedino pusto ostrvo.

RIBA I RAK

Ovo je svakako za Raka veoma harmonična veza, jer su oba znaka sposobna za najdublja osećanja. No, kako su osećanja promenljiva, a ljubav menja svoj predmet, često se desi da se ova dva znaka, u isto vreme, zaljube u dve nove različite osobe, pa se čak desi da posle toge promene partnere. Zapravo, i jednom i drugom znaku nedostaje volja da bi se ljubav učvrstila, fiksirala i trajala.

RIBA I LAV

Zagonetka za obe strane. Lav nikada ne bi tačno znao koliko su Ribe tajanstvene ili popustljiva( naročito ako je žena rođena u znaku Ribe), ali bi stalno bio intrigiran, dok bi Ribe bile privučene otvorenim stavom, zaštitom i sigurnošću koju Lav pruža.

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JUN 2019-TE: DANAS ĆE TI PRIJATI NAJVIŠE SAMOĆA

BIĆE KAKO ONE KAŽU: OVE 3 STVARI ODLUČUJU DA LI STE STVORENI JEDNO ZA DRUGO