in

RIBE: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA

RIBA I STRELAC

Ishod ove veze je krajnje neizvestan. Osećajnost Strelca, koji je istinita i pava, okrenuta je samo idealu i ambicijama. Nijedan od partnera ne poštuje gledište onog drugog, a jedina mogućnost za uspeh je neka religiozna ili mistična veza. U slučaju krize, ni jedan od partnera neće imati razumevanja.

RIBA I JARAC

Za ovu vezu možemo reći da može biti veoma plodna zajednica, iako su ova dva znaka potpuno različita. Riba bi s vremena na vrema rekla: „Ruga mi se, ne poklanja mi dovoljno pažnje“, a Jarac bi na to odgovorio: „Nikad mi ne odgovara na postavljena pitanja, i stalno pokušava da mi isklizne iz ruku, jednom rečju,njoj nije stalo do mene“. Ribe su fluidan i prilagodljiv znak, dok Jarac stalno pokušava da održi nepromenjen odnos u porodici i uvek bira siguran put.

RIBA I VODOLIJA

U ovoj vezi, Vodolija može živeti samo od nadanja da će se sve srediti. Oba partnera su svesna nedokučivih dubina i oštroumnosti koja se krije u njihovim karakterima, pa ako postoji uzajamna privlačnost, nijednom od partnera nije jasno o čemu se tu zapravo radi.

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JUN 2019-TE: DANAS ĆE TI PRIJATI NAJVIŠE SAMOĆA

BIĆE KAKO ONE KAŽU: OVE 3 STVARI ODLUČUJU DA LI STE STVORENI JEDNO ZA DRUGO