in

ROĐENI PRELJUBNICI: OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI ĆE TE PREVARITI SA KIM GOD STIGNU

Ovan

Ovnovi se vole takmičiti s drugima pa ako se ne osećaju previše poželjno od strane partnera, mogli bi se namerno naći na teritoriji, na kojoj će pokušati postići da se ljudi bore za njih.

Bik

Bikovi su poznati po svojoj tvrdoglavosti, ali i odanosti pa kad nađu pravog partnera, to je za celi život. Ali, postoji začkoljica. Ako počnu osećati kao da im partner ne pridaje dovoljno pažnje, koju misle da zaslužuju, neće se ustručavati da potraže tu istu pažnju kod nekog drugog.

Blizanci

Ovaj znak poznat je po tome što je prilično neodlučan te ima vrlo kratke raspone pažnje, što ga čini prilično sklonim “šaranju”, odnosno čini ga zahtevnim partnerom, željnim pažnje koju teško da samo jedan partner može pružiti.

Rak

Za vrlo emotivne rakove, koji žude za stabilnošću, najmanje je verovatno da će prevariti. Ali, s druge strane, Rakovi se i boje da povrede partnera pa je karakteristično da ostaju u lošim odnosima i da varaju, pre nego da okončaju stvari I krenu dalje. A da li je lakše prevariti ili prekinuti, ostavljamo vama da prosudite.

Lav

Lavovi se uvek moraju osećati kao glavne filmske zvezde, a ako im to njihov partner ne omogućuje, vrlo je verovatno da će oni varati, bez velike griže savesti.

Devica

Device su poznate po tome što imaju vrlo visoke standarde, a kad njihov sadašnji partner počne podbacivati u njihovom zadovoljavanju, Device dolaze u iskušenje da vide nudi li se nešto bolje. Ponekad ne urade ništa, ali…

SELMA BARJAMI PREŽIVJELA PAKAO: MUŽ JU JE ZLOSTAVLJAO, PA SA DVOGODIŠNJIM SINOM IZBACIO NA ULICU!

5 ADUTA SVAKOG HOROSKOPSKOG ZNAKA KOJEG UVEK IMAJU U RUKAVU