in

SA KIM SE NAJBOLJE SLAŽEŠ U KREVETU: NAJBOLJI PARTNERI PO HOROSKOPU ZA NJU I NJEGA

RIBE

Riba žena

Žene rođene u ovom znaku sanjaju o ljubavi još od detinjstva, a retko im prva ljbav pruža ostvarenje snova. Zajedno sa ženom Vagom, ona spade u najlepše, najzgodnije i najprivlačnije žene zodijaka. Kako je Venera, ženski princip, u znaku Riba, ove žene imaju neobičnu i mističnu čulnost, izrazitu senzualnost i beskrajno zavodljiv i prefinjen eros.

Predaju se vođenju ljubavi celim bićem, apromenljivost njihovih osećanja, i pre svega čulnost, dovodiih u najrazličitije avanture, pa možemo reći da žene u ovom znaku imaju najveći broj avantura i brakova. One ne mogu odoleti avanturama, jer im je potencijal ogroman. Putene i podane one teško moguostati verne. Najviše im odgovara muškarac Škorpija, zatim Lav, Strelac i Blizanac.

Riba muškarac

Muškarac Riba je manje strastven i privlačan, osim ako nije u podznaku Škorpija ili Lav. On pleni svojom saosaćajnošću, voljom za drugarstvom, finoćom, ali ne i vernošću, jer se kod njega, kao i kod žene Ribe, osećanja često menjaju, i to mnogo brže nego kod ostalih znakova. Muškarac Riba je plodan, ali ne i naročiti potentan.

U njega ne treba imati mnogo poverenja, sem u slučaju da znaci volje, dužnosti i moralnosti nisu izuzetno naglašeni. Ponekad, on može biti veoma vešt i talentovan zavodnik, sposoban za delikatne obmane i prevare, i zavođenje žena, medjutim, najčešće sedi kod kuće i ne razmišlja mnogo o se*su, jer su mu strasti i čulnost manje naglašeni. Odgovaraju mu, pre svega, partnerke u znaku Lava, Strelca i Škorpije.

LJUBAVNICA, POKAJNICA ILI KRALJICA: ŠTA SI BILA U PROŠLOM ŽIVOTU I KAKO ĆE SE TO ODRAZITI NA TVOJU BUDUĆNOST

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. JUN 2018-TE: SPREMITE SE ZA IZNENAĐENJA, KREĆE PROVALA EMOCIJA, KONTROLE I STRAHA