in

SA KIM SE NAJBOLJE SLAŽEŠ U KREVETU: NAJBOLJI PARTNERI PO HOROSKOPU ZA NJU I NJEGA

BIK

Bik žena

Zbog svoje izražene ženstvenosti devojke rođene u ovom znaku imaju mnogo uspeha u prvoj ljubavi i kod suprotnog pola uopšte. Prvo iskustvo ostavlja trag na njihov karakter i budući sentimentalni život. Ne zaljubljuju se lako i preziru svaku vezu promenljivih osećanja, a kada se zaljube moraju biti sigurne u partnera i u vrednost obostranih osećanja. Važno je istaći da je za ženu Bika važnija senzualna od platonske ljubavi.

Kada je zadovoljena, ona je samo tada spremna da uđe u brak, a zdrav se*s je osnov trajnosti porodice. Žena Bik ima više erogenih zona od ostalih, a snaga njenog libida ravna je dubini njenih osećanja. Kao strasni pobornik se*sa, opterećena i progonjena željom svog libida, ona je urođeno instiktivna, inteligentna i tajanstvena. Ženi Biku odgovara muškarac Škorpija. Upravo su ova dva znaka dva simbola muškog i ženskog u vasioni.

Bik muškarac

Muškarac rođen u znaku Bika nije romantičan, a još manje idealista. Ovo je, što se tiče potencije i plodnosti, najmoćniji znak horoskopa, i njegova hedonistička volja za uživanjem bitno ga određuje. Unosi ogromne količine hrane u sebe, pa neiscrpnu potenciju po svaku cenu mora zadovoljiti. Ovakav tip muškarca nikada nije sklon asketizmu, a sve podređuje uživanju i čulnim uživanjima. Kod njega postoji borba između čulnog i telesnog, koje je po prirodi promenljivo, što ne znači da on nije sposoban za duboku ljubav.

Osećanja su duboka, opijaju ga i vladaju njime pa, iako nije romantičan, može voleti strasno i trajno. Sigurno da je tip Bika neprirodno ljubomoran, kao dobar psiholog poznaje žensku prirodu, a ženu voli baš onoliko koliko mu ona pripada. On kad-kad idealizuje stvari, međutim, njegova materijalistička i realistična spoznaja istine mu ne dozvoljava da snovi dugo traju. Kada je prevaren pozeleni od ljutine pa, iako ga je teško razjariti, u njemu živi vulkan koji kada proradi ne može se zaustaviti. Najbolji partneri za Bika su Škorpija kao i ostala dva zemljana znaka Devica i Jarac, međutim, vatreni znaci ili Vaga, česti su mu partneri.

LJUBAVNICA, POKAJNICA ILI KRALJICA: ŠTA SI BILA U PROŠLOM ŽIVOTU I KAKO ĆE SE TO ODRAZITI NA TVOJU BUDUĆNOST

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. JUN 2018-TE: SPREMITE SE ZA IZNENAĐENJA, KREĆE PROVALA EMOCIJA, KONTROLE I STRAHA