in

SA KIM SE NAJBOLJE SLAŽEŠ U KREVETU: NAJBOLJI PARTNERI PO HOROSKOPU ZA NJU I NJEGA

DEVICA

Devica žena

Žena devica postaje dobra ljubavnica samo u slučaju kada iskreno voli. Inače, njena ljubav se graniči sa žrtvovanjem i za nju je se*sualni odnos nešto čega se pomalo i stidi. Ona je nedovoljno strasna i teško nalazi partnera. Kada jednom nađe partnera, ona je odana i verna i u toj ljubavi vidi svrhu svog života.

Zna da toliko iskomplikuje se*sualni život da partner izgubi volju i strpljenje. Nestrastvena, hladnih emocija, nezainteresovana, žena Devica često pomisli da ljubav ulazi kroz usta, pa svu svoju pažnju posvečuje kuvanju, odgajanju dece i domu. One su bez mašte i raznolikosti u bračnoj postelji, tako da im se često dešava da je nepoverenje u muža i opravdano. Za žene Device muškarci Bikovi mogu biti dobri muževi ili ljubavnici.

Devica muškarac

Muškarac Devica vodi zdrav, razuman život i odaje utisak hladne osobe, koja potiskuje svaku želju i inicijativu kod partnera. Težeći perfekciji, on smatra da se*sualni odnos treba da bude malo umetničko delo, pri tome ne vodeći računa o osećanjima, željama i porebam svog partnera.

Voli mala uzbuđenja, jer bez toga za njega nema stimulacije i eros ga, u principu, mnogo ne zanima. Kod njega je sve u prolazu, žurbi i retko kada uspeva da uzbudi i zadovolji partnerku. Kad je ljubav u pitanju naklonjeni su računici u ljubavi, i trebalo bi da jasnije izražavaju svoja osećanja, kako ne bi bili okarakterisani kao hladne i neosećajne osobe. Iako mu baš i ne odgovaraju, najčešće je prilazio ženama u znaku Škorpije i Ovna.

LJUBAVNICA, POKAJNICA ILI KRALJICA: ŠTA SI BILA U PROŠLOM ŽIVOTU I KAKO ĆE SE TO ODRAZITI NA TVOJU BUDUĆNOST

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. JUN 2018-TE: SPREMITE SE ZA IZNENAĐENJA, KREĆE PROVALA EMOCIJA, KONTROLE I STRAHA