in

SA KIM SE NAJBOLJE SLAŽEŠ U KREVETU: NAJBOLJI PARTNERI PO HOROSKOPU ZA NJU I NJEGA

VAGA

Vaga žena

Žena vaga nije naročito strasna, ali to ne znači da drugima ne može biti dobra u ljubavnom životu. Ona je neobične lepote koja fascinira muškarce i navodi ih na razmišljanja o čulnom zadovoljstvu. Uživa u ljubavi jedino ako duboko voli. Inače, žena Vaga, pošto nije naročito strasna ne može biti poželjan se*sualni partner. Ona je zainteresovana za čistu ljubav, poljupce, maženje, držanje za ruku, druženje sa puno romantike, zanosa i senzualnosti koja se naslućuje.

Žena Vaga voli se*s i on je za nju sveta stvar. Mnogo vremena, prostora i dgovarajućeh okolnosti potrebno je da bi stidljiva, nežna, čulna, ali netemperamentna, vaga doživela zadovoljstvo. Osnovni preduslov za to je zaljubljenost i poverenje u osobu s kojom je u ljubavi, pa kad se steknu svi uslovi, možemo reće da se žena Vaga , stvorena za ljubav, bezrezervno prepušta ljubavi, želeći da bude voljena, ljubljena i mažena. Najviše joj odgovara muškarac Škorpija a potom Ovan, Lav, Strelac i Vodolija.

Vaga muškarac

Muškarac rođen u ovom znaku je večno u potrazi za svojom partnerkom u kojoj vidi, pre svega, prijateljicu. Hteo bi po svaku cenu da pomiri u ljbavi prijateljstvo i zaljubljenost, se*sualnost sa višim idealima ljubavi, produhovljeni eros sa demonskim strastima. Kako mu sve ovo uvek ne polazi za rukom mora se opredeliti ili za više ideale u ljubavi ili za strast.

Sreća za njega je kad sjedini visoki ljubavni ideal sa telesnom strašću. Pomiriti se*sualnost i najviši ideal ljubavi osnovna je potreba muškarca Vage. Oni su naklonjeni suprotnom polu i prolaze kroz više ljuavnih veza. Iskrenost im može pomoći da pronađu partnerku koja im najviše odgovara. Muškarac Vaga se slaže sa svim vatrenim i vazdušnim znacima,kao i sa Bikom i Škorpijom.

LJUBAVNICA, POKAJNICA ILI KRALJICA: ŠTA SI BILA U PROŠLOM ŽIVOTU I KAKO ĆE SE TO ODRAZITI NA TVOJU BUDUĆNOST

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. JUN 2018-TE: SPREMITE SE ZA IZNENAĐENJA, KREĆE PROVALA EMOCIJA, KONTROLE I STRAHA