in

SA KIM SE NAJBOLJE SLAŽEŠ U KREVETU: NAJBOLJI PARTNERI PO HOROSKOPU ZA NJU I NJEGA

ŠKORPIJA

Škorpija žena

Žena rođena u znaku Škorpije je jake senzualne prirode i velike želje za se*som. Ova vamp žena, velika zavodnica, opterećena snagom svog libida, prosto proždire sve na što naiđe na putu. To ne znači da ona ne bira. Naime, ona bira one najrasnije i najčulnije muškarce, koji kipte od snage, strasti i nabujale energije.

Se*s u kome žena Škorpija doživljava potpunu ekstazu i preobražaj za nju je kao lek. Tada,posle potpunog opuštanja, žena Škorpija postaje nežna, umiljata i milosrdna. Kada se zaljubi ona svim sredstvima pokazuje svoju ljubav. Kada vole one to čine iskreno i bez ikakvih taktičkih nadmudrivanja, a kada poklone svoje srce onda su u ljubavi i braku verne, ali i ljubomorne. Slaže se najbolje sa Vodolijom, ali i sa Škorpijom, Ribom, Rakom i Jarcem.

Škorpija muškarac

Muškarac Škorpija, osnovni je princip erosa i se*sualnosti. Njegova ogromna snaga i energija nalaze se u njegovom libidu. Prekomernost snage jednaka je njegovoj potenciji, pa je spreman da uđe u mnogobrojne avanture. Pre i posle se*sa, zna da bude izuzetno pažljiv i nežan prema partnerki, dok je u se*su vatren i često neobuzdan. Važno je znati da je muškarac Škorpija okoreli sanjar i idealista, a njegov život je potraga za idealnom partnerkom.

Škorpija je po svojo prirodi fanatično privržen jednoj ideji ili ženi. Može se reći da će posle određenih godina muškarac Škorpija ženu odabrati pre svojom voljom, nego svojim srcem. Kada je izneveren od partnerka on od ljutine pozeleni i radikalno promeni sva svoja osećenja. Ipak, često ima srećan brak u kome se*s ima važnu ulogu. Najviše mu odgovara žena u znaku Bika i Strelca. Device ga sa lakoćom mogu zavesti, a najčešće se ženi osobama rođenim u znaku Raka.

LJUBAVNICA, POKAJNICA ILI KRALJICA: ŠTA SI BILA U PROŠLOM ŽIVOTU I KAKO ĆE SE TO ODRAZITI NA TVOJU BUDUĆNOST

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. JUN 2018-TE: SPREMITE SE ZA IZNENAĐENJA, KREĆE PROVALA EMOCIJA, KONTROLE I STRAHA