in

SA KOJIM MUŠKARCEM HOROSKOPA ĆEŠ BITI SREĆNA I KOJI ĆE TI BITI ODAN DO KRAJA ŽIVOTA

Rak

Pripadnici ovog znaka ne vole sumnjičavost, nesigurnost i neizvjesnost u ljubavi. Skloni su dugim vezama, a nerijetko se skrase i s prvom pravom ljubavi. Ipak, oni mogu biti poprilično zahtjevni, ljubomorni i nesigurni, zbog čega mogu i odgurnuti partnera od sebe. U braku su u pravilu vjerni.

Lav

Pripadnici ovog znaka obično su oprezni kod ulaska u vezu te se ne zaljubljuju odmah. Ipak, nakon što su sigurni da su osvojili objekt svoje požude, u odnosu su vrlo strastveni i predaju se potpuno, gotovo sanjarski. No u njihovoj je prirodi da im sve brzo dosadi, pa njihove veze traju obično od godinu do dvije. Lavovi su ozbiljni monogamisti i može ih zadržati samo netko kome potpuno vjeruju, i tko ih naravno može zabavljati.

Djevica

Pripadnici ovog praktičnog i tvrdoglavog znaka u ljubavnim odnosima najviše uživaju u fazi udvaranja i osvajanja. Sposobni su biti dugo odani i vjerni, a u prevare se najčešće ne upuštaju jer nisu znak koji je fokusiran na se*s. Skrasit će se u onom odnosu koji im pruža emotivnu i materijalnu sigurnost, kao i poštovanje.

DNEVNI HOROSKOP ZA 10. MART 2019-TE: NEZADOVOLJSTVO, NOVI IZAZOV I VELIKI KORAK ZA OVAJ ZNAK

3 NAJGORA MUŽA PO ZODIJAKU: AKO TE ZAPROSI NEKI OD OVIH ZNAKOVA NE PRISTAJ NI U LUDILU