in

SA KOJIM MUŠKARCEM HOROSKOPA ĆEŠ BITI SREĆNA I KOJI ĆE TI BITI ODAN DO KRAJA ŽIVOTA

Jarac

Pripadnici ovog znaka vrlo su tradicionalni i teško se vezuju za nekoga, no ako to učine, znači da misle kako bi to moglo trajati za cijeli život. Od svog partnera očekuju potpunu i neupitnu vjernost, a prevaru će doživjeti kao izdaju i odmah vas otpisati. Dobar se*s i djeca “ljepilo” su koje Jarca drži u odnosu za cijeli život.

Vodolija

Pripadnici ovog znaka po svojoj su prirodi poprilično nemirni te teško ostaju s ljudima koji im nisu dovoljno zanimljivi ili na bilo koji način ne predstavljaju izazov. Raznolikost je za njih omiljeni začin života, pa obično imaju dosta partnera u životu. Ipak, mogu se predati i zaljubiti, ali to puca ako se moraju previše prilagođavati. Skrasit će se s partnerom s kojima im nikad nije dosadno.

Ribe

Za pripadnike ovog znaka može se reći da su oličenje vjernosti i odanosti te bi, da mogu, rado bili s jednim partnerom cijeli život. U ljubavi su uporni, romantični i sanjarski nastrojeni, a iz odnosa će otići tek nakon što nakupljene frustracije više ne budu mogle držati u sebi.

DNEVNI HOROSKOP ZA 10. MART 2019-TE: NEZADOVOLJSTVO, NOVI IZAZOV I VELIKI KORAK ZA OVAJ ZNAK

3 NAJGORA MUŽA PO ZODIJAKU: AKO TE ZAPROSI NEKI OD OVIH ZNAKOVA NE PRISTAJ NI U LUDILU