in

SA KOJIM HOROSKOPSKIM ZNAKOM ĆEŠ BITI NAJSRETNIJA U LJUBAVI?

Horoskop i ljubav dvije su riječi koje često povezujemo zajedno pa preispitujemo jesmo li s partnerom kompatibilni prema horoskopskom znaku, kako ćemo se slagati, ima li veza budućnosti… Neke značajke znakova zaista mogu reći kako će se dvoje ljudi slagati u ljubavnoj vezi pa vam horoskop može otkriti i tko bi mogao biti vaš idealan partner. Dozanjte s kojim znakom horoskopa ćete biti najsretniji u ljubavi

OVAN

Osobe rođene u horoskopskom znaku Ovna ne plaše se prepreka i izazova koje život postavlja pred njih. Prvo djeluju, a poslije razmišljaju o svojim postupcima. Krasi ih odlučna, samouvjerena, strastvena narav i u svakoj situaciji bit će oboružani hrabrošću.

Uvijek su u pokretu željni nadmetanja, a rijetko kada će o nečemu dugo promišljati. Ovnu je u ljubavnoj vezi potrebno uzbuđenje i spontanost, a partnera će obasipati ljubavlju i pažnjom. Trebaju partnera jednako strastvenog prema životu te – jednako tvrdoglavog.

Najbolja opća kompatibilnost: Lav i Strijelac

Najbolja kompatibilnost u ljubavnoj vezi: Vaga

BIK

Osobe rođene u horoskopskom znaku Bika su razumne, pouzdane i praktične te ne vole ništa ostaviti nezavršeno. Imaju izražajnu tvrdoglavu crtu, ali također znaju dobro slušati druge ljude. Izrazito su zaštitnički nastrojeni prema onima koje vole te znaju biti i posesivni.

Bik je vrlo senzualan i romantičan u ljubavnoj vezi i ostat će vjeran. Treba partnera koji je iskren i kojemu može vjerovati te koji će imati strpljenja i cijeniti njihovu vrijednu narav. Bik ne voli puno govoriti, ali ima veliko srce i treba nekoga tko će biti uz njega u dobru i u zlu.

Najbolja opća kompatibilnost: Djevica i Jarac

Najbolja kompatibilnost u ljubavnoj vezi: Škorpion

BLIZANCI

Osobe rođene u horoskopskom znaku Blizanca prilično su nepredvidljive i komplicirane jer nikada ne možete znati koju će stranu svoje osobnosti pokazati u bilo kojoj situaciji. S jedne strane, Blizanci su vrlo društveni, karizmatični, lepršavi ljudi, a s druge strane znaju se izgubiti u vlastitim mislima te mogu djelovati vrlo ozbiljno i nedruštveno.

Međutim, imaju veliko srce i mogu se brzo prilagoditi svakoj situaciji. Trebaju partnera s kojim će moći voditi super razgovore i koji će ih stimulirati i pružati izazove. Da bi veza s Blizancem trajala, ona mu treba donositi stalna uzbuđenja i strast.

Najbolja opća kompatibilnost: Vaga i Vodenjak

Najbolja kompatibilnost u ljubavnoj vezi: Strijelac

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JANUAR 2019-TE: SLIJEDI NALET NOVE ENERGIJE, STRASTI I AVANTURA

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 7. DO 13. JANUARA 2019: KONAČNI NAPREDAK U LJUBAVI ZA OVE ZNAKOVE