in

SA KOJIM HOROSKOPSKIM ZNAKOM ĆEŠ BITI NAJSRETNIJA U LJUBAVI?

RAK

Osobe rođene u horoskopskom znaku Raka mogu se činiti vrlo kompleksne i nedokučive, ali ispod njihova tvrda oklopa postoji jedan cijeli svijet. Rakovi su poznati po svojim dubokim emocijama i to su možda najkreativniji i najmaštovitiji ljudi koje ćete upoznati.

Puni su ljubavi i imaju potrebu brinuti se za svoju obitelj i prijatelj. Vrlo su odani i u ljubavnoj vezi traže partnera koji ih neće izdati i koji će imati strpljenja jer Raku treba vremena da se otvori. Rakovima treba netko jednako dubok i kompleksan jer s plitkim i površnim ljudima ne slažu se dobro.

Najbolja opća kompatibilnost: Škorpion i Ribe

Najbolja kompatibilnost u ljubavnoj vezi: Jarac

LAV

Osobe rođene u horoskopskom znaku Lava stvorene su za vođe i vole biti u centru pažnje. Imaju veliko srce, ugodne su, vesele, strastvene i ništa ih ne može zaustaviti da ostvare svoj cilj.

Lavovi su izravni što znači da nikada nećete morati pogađati njihove misli jer će vam oni to otvoreni reći. Žele partnera jednako ambicioznog, s dobrim smislom za humor i optimističnim pogledom na život.

Najbolja opća kompatibilnost: Ovan i Strijelac

Najbolja kompatibilnost u ljubavnoj vezi: Vodenjak

DJEVICA

Osobe rođene u horoskopskom znaku Djevice vrlo su analitične, praktične i marljive. Stvari analiziraju do najsitnijih detalja i imaju vrlo metodički pogled na život. Ponekad razmišljaju previše i iznova analiziraju kako bi riješile problem. U ljubavnoj vezi vrlo su odane i žele nekoga tko će biti odan.

Djevica je izuzetno posvećena partneru, a od njega želi da joj daje do znanja koliko mu je važna i koliko je želi. Ne pokazuje često osjećaje, ali jako joj je stalo do partnera. Djevica treba nekoga tko je razuman i praktičnog pogleda na život.

Najbolja opća kompatibilnost: Bik i Jarac

Najbolja kompatibilnost u ljubavnoj vezi: Ribe

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JANUAR 2019-TE: SLIJEDI NALET NOVE ENERGIJE, STRASTI I AVANTURA

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 7. DO 13. JANUARA 2019: KONAČNI NAPREDAK U LJUBAVI ZA OVE ZNAKOVE