in ,

SAMO OVAJ TEST OTKRIVA KOJA TI JE SUDBINA PREDODREĐENA IZBOROM IMENA

Prema mišljenjima numerologa, ime i prezime koje nosimo mogu odrediti čak trećinu naših životnih iskustava. Izračunajte broj svog imena i otkrijte svoju misiju u ovom životu.

Za duhovnu ekspanziju ime mnogo važnije od prezimena. Prezime rođenjem nasljeđujemo od roditelja, a time i dio sudbine obitelji u kojoj smo rođeni. Udajom mnoge žene preuzimaju prezime supruga, čime se mijenja i vibracija njihovog (imena i) prezimena.

Naslijeđene, obiteljske uvjetovanosti time imaju manje utjecaja na njih, dok preuzimanjem prezimena supruga na sebe preuzimaju dio uvjetovanosti njegove obitelji.

S druge strane, osobno ime je naš intimni energetski potpis i preko njega se manifestira slobodna volja naše duše za ekspanzijom. Upravo zato, tvrde numerolozi, osobno ime i izazovi koje nam ono donosi u sebi nose puno više potencijala, te je za našu duhovnu ekspanziju puno važnije od prezimena.

Zvukovne vibracije imena i prezimena mogu se pretvoriti u numeričke kodove. Pretvaranjem svog imena i prezimena u brojevne kodove možemo otkriti i koje izazove i lekcije temeljem toga moramo savladati. Da bismo to učinili, prvo moramo znati koji numerički kod nosi pojedini zvuk (slovo), a potom i njegovo značenje. No kako se i naša iskustva često razlikuju, ovisno o tome gdje se nalazimo, tako se razlikuju i frekvencije pojedinih zvukova.

Ime: Intimni zvuk koji nas određuje

Kako izračunati

Ako se nalazite u BIH, Srbiji, Hrvatskoj ili nekoj od susjednih zemalja, numerolozi preporučuju sljedeću tablicu:

AFNV (1)  BGNJZ (2)   CHOŽ (3)  ČIP (4)
ĆJR (5)  DKS (6)  DŽLŠ (7)  ĐLJT (8)  EMU (9)

Ako se nalazite u SAD-u ili nekoj drugoj zemlji koja koristi engleski alfabet, koristite se sljedećom tablicom:

AJS (1)  BKT (2)   CLU (3)  DMV (4)
ENW (5)  FOX (6)  GPY (7)  HQZ (8)  IR (9)

Svakom slovu pridružite broj, a potom ih zbrojite, tako da dođete do jedne znamenke. Osoba imena Ema Ivić, koja živi na Balkanu, vibraciju svojeg imena i prezimena izračunat će ovako:

Ime: 9 + 9 + 1 = 19 = 10 = 1
Prezime:  4 + 1 + 4 + 5 = 14 = 5
Ime i prezime zajedno: 1 + 5 = 6

 

Vibracija broja 1

Iskustva: Često ćete biti u situacijama u kojima ćete morati preuzeti inicijativu, staviti se ispred drugih ili dokazivati svoje sposobnosti.
Osobine: Potreba za neovisnošću i samostalnošću, potreba da uvijek budete prvi, naglašena ambicioznost i sl.
Lekcije: Naučiti biti dobar vođa, uz prihvaćanje i toleranciju prema drugima, naučiti prihvatiti poraz, bez osjećaja frustracije, te razviti prilagodljivost.

Vibracija broja 2

Iskustva: Često ćete biti u situacijama u kojima ćete biti ovisni o drugima i kada će vaša samostalnost i slobodna volja biti ugrožene.
Osobine: Podvojenost, unutarnji konflikti, sposobnost sagledavanja druge strane, (pretjerana) empatija, a često i stavljanje drugih ispred sebe.
Lekcija: Savladati unutarnje konflikte, naučiti se samostalnosti i neovisnosti, te preuzimanje odgovornosti za svoj život.

Vibracija broja 3

Iskustva: Život donosi puno prilika za ekspanziju i obilje, u bilo kojem aspektu. Ovo je sretan broj.
Osobine: Radost, bezbrižnost, ležernost, entuzijazam.
Lekcija: Naučiti preuzeti odgovornost kad je to potrebno i ne propuštati prilike.

IZABERI VRATA KOJA VRATA VODE DO TVOJE KONAČNE SREĆE I SAZNAJ ISTINU

NAUČNICI DOKAZALI DA JE OVO PRAVI UBICA BRAKA