in

SAMO JEDAN JE NAJBOLJI: MUŽEVI POREDANI OD NAJGOREG DO NAJBOLJEG PREMA HOROSKOPSKOM ZNAKU

3. Vaga

Znaćete da je muškarac Vaga ozbiljan po pitanju vaše veze ako želi da je učini što mirnijom. On će birati svađe u kojima učestvuje i ukoliko proceni da nešto nije vredno sukoba, neće ulaziti u raspravu. Vage su poznate po tome što vole da se zabavljaju. Nemojte se bojati sve pažnje koju on dobije kada se pojavi, jer će uvek biti spreman da je podeli sa vama.

2. Blizanci

Ovaj tip mukaraca se zaljubljuje brzo i duboko. Njegova ljubav će učiniti da se i vi osećate kao da možete dosegnuti zvezde. On će uvek biti tu da sasluša vaše probleme. Naravno, imaju i oni svoje mračne momente, ali ako ste spremni da ga pustite u svoj život, sve će ići lakše nego što biste ikad mogli očekivati.

1. Škorpija

Znate već da Škorpije mogu biti beskrajno šarmantne. Daće sve od sebe da ga primetite i da se pokaže u najboljem svetlu. Kada ga bolje upoznate, shvatićete da njegova ličnost ipak nije tako jednostavna kao što izgleda. Ipak, on je veoma veran i posvećen kao muž. Iako ponekad može biti nestrpljiv, ima nežno i brižno srce za sve one koje voli.

OVO NISTE NIKAD ČITALI: ŠTA SI PO BOSANSKOM HOROSKOPU? SEVERINA, LOPATA ILI KRAMP?

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. NOVEMBAR: DAN KAD NEMOGUĆE POSTAJE MOGUĆE, VJERUJTE U SEBE